Aki teheti, az megy. Akár itthon, akár külföldön, de egyre többen próbálnak szerencsét a köteléken kívül. Voltak, akik csapatban vágtak neki. A nagy rendőrségi átalakítás zászlaja alatt igencsak ritkulni látszik az állomány. Bár való igaz, senkit sem küldtek el, a Hír24 úgy tudja, az állandó bizonytalanság, a sokak által feleslegesnek vélt intézkedések és méltatlan áthelyezések miatt sok rendőr döntött úgy, megválik az egyenruhától. Egyes hírek szerint csak a fővárosban naponta legalább fél tucatnyian jelennek meg azért a Teve utcában, hogy hivatalosan is búcsút mondhassanak.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csak egy naiv kérdés: az itt kommentelők közül vajon hányan húztak le 20 25 évet fegyveres testületnél???Mert mindegyik kurvára ért hozzá!!/Kivétel az a pár akiről tudom hogy ott szolgált/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
@X-ray: 25év,és nem az a baj,hogy megszüntette,hanem ahogy megszüntette!!!
lópicigáspár
@Stephen Hawking: Szép csendben is megértem, nem kell üvöltöznöd! Ezekben mind igazad van. Jó lenne, ha végigolvasnád a hozzászólásomat, mondjuk az utolsó mondatát is. Talán békesség is lehetne.
lópicigáspár
@Stephen Hawking: Még annyit, hogy az általad felsoroltak sajnálatos balesetek, az általam említett pedig szándékos emberölés. :-(
Rézangyal
@Stephen Hawking: tegnap 19.46-ra

A hivatástudattal kapcsolatban felhívnám a figyelmedet arra, hogy hivatástudatért cserébe nem adnak sem kenyeret, sem meleget! Közel 30 éve egészségügyben dolgozom, nincs megbecsülve a munkám, óriási a felelősség rajtam és kollégáimon. 300 %-os teljesítményt várnak tőlünk szarért-hugyért! Hogy lehet az, hogy minden más államban jobban meg vannak becsülve az eü-sök, rendvédelmisek? Itt tanuló harmadik világbeli fekete bőrű orvosin tanuló egyetemisták hüledeznek az itteni fizetéseken! Náluk 3x ennyit kapnak az eü-sök!
diktátor
" Tízesével szerelnek le a rendőrök "
...ÉS a tűzoltók is!

www.youtube.com/watch?v=FslLu2Uzcuc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.