Fekete festékkel öntötték le a kaposvári Pártok Háza falán lévő Fidesz-táblát - erősítette meg a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az egyik kaposvári portálon megjelent hírt.

Méhes Dóra tájékoztatása szerint a történteket a párt képviselője jelentette be. A rendőrség a rongálás miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást - tette hozzá.

Festékkel öntötték le egy Fidesz-táblát Kaposváron

A kaposvarhirado.hu közlése szerint a Szent Imre utcai épület őre szombaton hajnali négykor járta körbe a házat, de akkor még semmi rendellenességet nem tapasztalt. Reggel hatkor a szolgálatváltás idején az újbóli ellenőrzéskor fedezték fel, hogy a Fidesz házfalon lévő tábláját fekete festékkel öntötte le valaki.

Dér Tamás, a Fidesz kaposvári szervezetének elnöke az MTI-nek azt mondta: "a Siófoki Városi Bíróság bírája a Kerekiben leöntött Horthy-szoborral kapcsolatos ítéletében - Dániel Péter ügyében - precedenst teremtett".

"Az ilyenfajta véleménynyilvánítás nem volt jellemző eddig városunkban" - mondta Dér Tamás, hozzátéve: a Fidesznek egyébként is megvannak azok a csatornái, amelyeken fogadják a polgárok véleményét.

A Fidesz kaposvári elnöke hangsúlyozta: ha a Pártok Háza falán lévő bármely más szervezet tábláját öntötték volna le, azt ugyanúgy elítélné, mint ezt az esetet.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
A tetteseket meg ne tessenek keresni, mert egyre többen lesznek és a népharagot egyébként sem lehet börtönbe zárni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Pedig Kaposvár erősen fideSS-es város
KöBüKi
Olyanná váltak a fütyülők,mint a romákok.!Mindegyiket nagy gödörben,sok mésszel leöntve,több láb földdel betakarva szeretnénk látni.!!!
csikknorisz
Hát ja, festéket könnyebb szerezni, mint kecskefejet.
kedwes
Ez ugyan annyit ér, mint a Horthy szobor leöntése?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.