Mivel az Fidesz-rezsim csak az erő szavát érti, az a legfontosabb, hogy minél többen legyenek október 23-án a Szabad Sajtó útján – mondta az atv.hu-nak a Milla egyik szervezője. Ha kevesen lesznek, az nemcsak a Békemenetet támogató kormánypártok újabb kommunikációs sikerét jelentené, de annak a reménynek a végét is, hogy a kritikus tömeg a széttartó ellenzéki erőket idővel rákényszerítheti az együttműködésre.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Félre kell tenni a" haragszom rád" formulát.mer ameddig két vagy három irányba megy a kocsi addig nem lehet a cigus fecalicust és kormányát elzavarni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@bundi: Írtam már a Propellerben, amit te most fennt megfogalmaztál! Akár Milla, akár Jbbik, vagy akár más patkánycsapat, lexarják az országot, az itt élőket, a választások után a külhoniak sokaságát is, nekik csak az a lényeg, hogy ismét bekerüljenek valamelyik parlamenti székbe és ott békésen üldöglődjenek, országos viszonylatban kiemelt és meg nem érdemelt fizuért! Maj csak eltelik újabb négy év! Elvek? Felelőség?Munka? Ugyan kérem!! Ne tess mán sértegetni!! Azok micsoda izék???
Hellcat
Lehet nem jól tudom,de a milla tüntetés mellé a jobbik már szervezett ellentüntetést...
QQríkú
Még tízezren sem lesznek!
Miért mennének?
honeykiss
Hol van már a szép jó régi mondás "Mindenki egyért, egy mindenkiért " ???
yazo64
@honeykiss: Most a minden szentnek(?) maga felé hajlik a keze dívik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.