Lemond alpolgármesteri címéről Varga Tamás, Siklós fideszes alpolgármestere - értesült a hírről a Dunántúli Napló, mely szerint külföldön dolgozhat a jövőben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Helyes! Menjenek csak, végre megtanulnak dolgozni.
Bár a fideszes munkamorállal hamar lapátra teszik őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@entero: = no munka no morál, viszont dőljön a lé...
entero
@soljanka: Nem gondolod hogy ez egy nagyfokú általánosítás? A munka nem attól függ melyik párthoz tartozol.
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem te is, csak meg ne ijedj attól amit látsz. Rólad el tudnám képzelni hogy tolókocsiból nyomogatod 80 évesen a laptopodat amit a kevéske nyugdíjad mellé kaptál szánalomból...
Levendula
@entero: Ez csúnya volt tőled, mármint a Pálinkafőző Rézüst bántása...
Apropó, nemrégiben írtad, hogy csak éjjel engedheted meg magadnak a billentyűk nyomkodását. És íme, mit látok? Kora délután már nincs más dolgod azon kívül, hogy bennünket birizgálsz?
entero
@Levendula: Ha nem vetted volna észre ő szokott folyton belém kötni, már várom hogy egyszer személyesen is tiszteletét tegye nálunk. Te viszont még mindig ott tartasz hogy éppen mikor írok? Be kellene neked számolnom arról a tényről hogy a héten például szabadságon vagyok és éppen egyedül vagyok itthon? Kétlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.