A tegnapi kormánypárti tüntetéssel kapcsolatos megjegyzéseim olyannyira kiborították Kósa Lajost, hogy a mai sajtótájékoztatón vad kommunistázásba fogott, és a Szabad Néppel példálózott. Az ellenzéki és a kormánypárti tüntetés között az a különbség, hogy a kormányoldali tüntetés egy világos kormánypolitika mellett szerveződik, tehát lehet tudni, hogy aki oda elmegy, az mivel ért egyet. Egy ellenzéki tüntetés jóval szélesebb spektrumú, majdnem biztos, hogy a tömeg fele nem ért egyet minden felszólalóval. A Milla rendezvényén Tamás Gazsitól Pityingerig volt a spektrum, inklúzíve Bajnai Gordon, meg fű-fa-virág. Az ilyen típusú ellenzéki tüntetésnek az a sajátja, hogy összegyűjt mindenkit, aki ellenzi a kormány politikáját, függetlenül attól, hogy akik ott voltak, egyáltalán képesek lennének-e egymással egy légtérben fél óránál többet eltölteni - ezt magyarázta ma egy debreceni sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, a cívisváros polgármestere.

Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Látom Lala, megzavarodtál, pedig ez még csak a kezdet...! Cseréld ki a cérnát kötélre, és használd Kövér útmutatása szerint!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Ez bizonyos fokig igaz. " ha az ország fizetni tudja..." Biztos vagy benne, hogy tudja? Persze, lehetséges. Bármi áron, még a nép végleges megnyomorításának az árán is! Akkor lesz dicsőséges és világraszóló győzelem. Az már mellékes, hogy az embereknek kevés a hangzatos és bőséges választékú érvekből feltálalt táplálék! Gondolj csak bele: ugrik majd tányérkádról is az oly fínom Whiskas kaja, és be kell majd érned napi 1-2 köztudottan csenevész templom egerével.
gibgab
Debrecen szégyene ez a demagóg pasi, szörnyű! Ha a butaság ordítani tudna, a szirénák hangját se hallanák lajostól. Tegnap megint "nagyot alakított" a Hír Tv-én! Nem tudtam eldönteni, hogy ez most kabaré vagy katasztrófa.
nehogymá
lassan nálam is elszakad a cérna.orbán szájára vette a munkás szót ...mi lesz még itt.valahogy eszébe jutott hogy olyanok is vannak.megint megleszek mentve csak ugy mint a deviza hitelemmel.hogy nem érzem jól magam ebben a sikertörténetben¿tényleg zavar támadt az eröben.
KöBüKi
Kósalala vesztét érzi,ÉS JÓL ÉRZI!!!
Nekik végük van.!- és nem lesz hová bújni.!!!
overdose
Kósa mindenki tudja miért megy ki az ellenzéki tüntetésre ,, nem mi vagyunk félázsiaiak akiket meg lehet venni hogy tapsoljanak .A baj ott van a népnek elege van ahogy mondták tűnjetek el mert ha igy nem akkor majd úgy lesztek eltakaritva!Ti csak nézzétek a hazug HIR TV-ét és az eltünt milliárdokat keressltek meg !
vukkocska
Szerintem az agya nyúlt meg egy kicsit. Igaz, soha nem volt egy kiegyensúlyozott ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.