A tegnapi kormánypárti tüntetéssel kapcsolatos megjegyzéseim olyannyira kiborították Kósa Lajost, hogy a mai sajtótájékoztatón vad kommunistázásba fogott, és a Szabad Néppel példálózott. Az ellenzéki és a kormánypárti tüntetés között az a különbség, hogy a kormányoldali tüntetés egy világos kormánypolitika mellett szerveződik, tehát lehet tudni, hogy aki oda elmegy, az mivel ért egyet. Egy ellenzéki tüntetés jóval szélesebb spektrumú, majdnem biztos, hogy a tömeg fele nem ért egyet minden felszólalóval. A Milla rendezvényén Tamás Gazsitól Pityingerig volt a spektrum, inklúzíve Bajnai Gordon, meg fű-fa-virág. Az ilyen típusú ellenzéki tüntetésnek az a sajátja, hogy összegyűjt mindenkit, aki ellenzi a kormány politikáját, függetlenül attól, hogy akik ott voltak, egyáltalán képesek lennének-e egymással egy légtérben fél óránál többet eltölteni - ezt magyarázta ma egy debreceni sajtótájékoztatón Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, a cívisváros polgármestere.

Feltöltő: ria677
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Látom Lala, megzavarodtál, pedig ez még csak a kezdet...! Cseréld ki a cérnát kötélre, és használd Kövér útmutatása szerint!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ria677
Egyre több estbe, szakad el náluk a cérna, már nem olyan magabiztosak, mint 1 éve!
Nem tudni még milyen hatással lesz az országra a tegnapi tüntetés, tüntetések, de valami elindult, és ez nagyon idegesíti fityeszéket.
adrenalink
Látom Lala, megzavarodtál, pedig ez még csak a kezdet...! Cseréld ki a cérnát kötélre, és használd Kövér útmutatása szerint!
Csizmás Kond
Persze, hogy biztos a félrevezetés. Az egész alapja a zsidólobbi ami azért kapott szárnyra mert Orbán ellent mert mondani a féktelen kölcsönzési folyamatnak.
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicuska ugye ezt te sem komolyan gondolod, ha nem kellene az a fránya hitel akkor miért kezdtek el egyáltalán tárgyalni? Annyira kusza lett a Matolcsy terve , hogy annak már zseninek kell leni, hogy meg is fejtse.
Csizmás Kond
@szaboria1: Ez egy olyan probléma amit mi halandók sosem fogunk tisztán látni. Az én feltevésem az, hogy nem kell föltétlen kölcsön, ugyanis ha az ország fizetni tudja a tartozásait és a költségeit akkor az a kölcsön csak arra való, hogy néhány pézhatalmasság kamatai ne csökkenjenek.
Olvass végig a pénzvilág történelmében, minden olyan vezető aki ellent mert szólni a zsidó hitelpolitika általi kizsákmányolásnak vagy a süllyesztőbe vagy a temetőbe került...még napjainkba is így van.
bosszants
@adrenalink: Soha ne kivánd embertársad halálát!
Tegyél róla, hogy eszébe jusson megtenni.
coyote3
Kósának ideje lenne egy varrónőhöz elmennie, hogy az elszakadt cérnáit összekösse. Vagy elmenni egy pszichiátriára, hogy kezeljék. Esetleg imádkozhatna a Harrachhal a templomban, hogy isten szánja már meg egy kis ésszel és intelligenciával.
Dr. Felipe
Mert azért ők is tudják hogy a századvéges közvéleménykutatások melyben torony magasan vezet a fideSS az merő hazugság hisz az csak a saját megrendeléseikre készülnek és hát Bajnai színre lépésével eluralkodott a pánik a soraikban.
Bajnai az nem Gyurcsány akivel lehet riogatni a népet. Bajnaira csak a libásozást tudták nagy nehezen rákenni de azt is csak az idióták hiszik el.

Úgyhogy most nagy a pánik mi, elvtársak?
silber13
@Csizmás Kond: Ez bizonyos fokig igaz. " ha az ország fizetni tudja..." Biztos vagy benne, hogy tudja? Persze, lehetséges. Bármi áron, még a nép végleges megnyomorításának az árán is! Akkor lesz dicsőséges és világraszóló győzelem. Az már mellékes, hogy az embereknek kevés a hangzatos és bőséges választékú érvekből feltálalt táplálék! Gondolj csak bele: ugrik majd tányérkádról is az oly fínom Whiskas kaja, és be kell majd érned napi 1-2 köztudottan csenevész templom egerével.
gibgab
Debrecen szégyene ez a demagóg pasi, szörnyű! Ha a butaság ordítani tudna, a szirénák hangját se hallanák lajostól. Tegnap megint "nagyot alakított" a Hír Tv-én! Nem tudtam eldönteni, hogy ez most kabaré vagy katasztrófa.
nehogymá
lassan nálam is elszakad a cérna.orbán szájára vette a munkás szót ...mi lesz még itt.valahogy eszébe jutott hogy olyanok is vannak.megint megleszek mentve csak ugy mint a deviza hitelemmel.hogy nem érzem jól magam ebben a sikertörténetben¿tényleg zavar támadt az eröben.
KöBüKi
Kósalala vesztét érzi,ÉS JÓL ÉRZI!!!
Nekik végük van.!- és nem lesz hová bújni.!!!
overdose
Kósa mindenki tudja miért megy ki az ellenzéki tüntetésre ,, nem mi vagyunk félázsiaiak akiket meg lehet venni hogy tapsoljanak .A baj ott van a népnek elege van ahogy mondták tűnjetek el mert ha igy nem akkor majd úgy lesztek eltakaritva!Ti csak nézzétek a hazug HIR TV-ét és az eltünt milliárdokat keressltek meg !
vukkocska
Szerintem az agya nyúlt meg egy kicsit. Igaz, soha nem volt egy kiegyensúlyozott ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.