A nyugati demokráciákban a választások arról szólnak, hogy ki tudja a politikai közép nagyobb részét magának megnyerni. Míg Bajnai nyit a jobboldal felé, Orbán radikális kijelentéseivel egyre jobban zár a politikai közép irányába. (Fotó: Földes András/Index) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@töky: Ha viszont nincs kivel megvalósítanod, akkor az egész csak egy szép terv
marad a fiókodban !
Itt jön be az a bizonyos kizsákmányoló kapitalizmus !
Ezzel nem enterot akartam vegzálni de a dolgok nem ilyen fekete és fehérek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@nyanya001: Neked meg nem ártana ha visszajönne.
entero
@varirmag: Arról soha nem beszél senki, mert fogalmuk sincs miből teremtenének munkahelyeket többek között. Nagy szavakat könnyű mondani.
nyanya001
@entero: Te kezdted !
Tudod úrnak születni kell... a többit tudod !
entero
@nyanya001: Tudom a folytatást. De tudod mit? Minden ember munkájára szükség van, csak nem lehet minden munkáért egyforma bért kapni. Ez nyugaton sincs így, ugye tudod? Meg kellene élnie az utcaseprőnek is, meg az igazgatónak is, ez volna a legjobb. Angliában erős a középosztály, és abszolút nem érdekel senkit ha valami nagy menőnek 4 autója van, két háza, neki meg két autója meg egy háza. Az arányok nem stimmelnek sajnos idehaza.
marlin
@nyanya001: Ja!!
Úr, meg ökör nem lehet mindenki!! :))
marlin
@entero: Igazad van!!
Egyelőre úgy néz ki, ha "béketáborosdit" tudtak játszani párezer forintér, akkor szavazni is tudnának!! A többit majd akkor!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.