Dragan Plavsic, a szerb kajak-kenu válogatott edzője cáfolja, hogy a szerb szövetség elnöke, Mirko Nisovic "tiszta hülyeségnek" nevezte a magyar szövetség (MKKSZ) azon álláspontját, hogy 150 ezer euró (42 millió forint) "felkészülési hozzájárulást" kér a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa országváltásáért.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQríkú
NA most kiborult nálam a bili...
Amikor a hazaáruló briganti hazajött, puskás kisbetűvel!, akkor a seggét is kinyalták neki pedig csak megdögleni jött vissza.
Kint már nem kezelték volna itthon meg az elfekvőben milliókért ami pénzünkön ápolták.
Akkor miért nem hisztiztetek?
Ez a picsa legalább könnyet csalt a szemembe, mert külföldi létére mégis a MAGYAR zászlót húzták fel és a magyar himnusz szólt!

Valaki magyarázza már el miért van ez a kettősség?
És csodálkozunk, ha külföldön leszarnak bennünket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@QQríkú: Ne is álmélkodj! Ő tényleg ilyen! Meg még ilyenebb is!
silber13
@szaboria1: Ami a sportolói esküt illeti, az kifejezetten az olimpiára vonatkozott! Vagy nem? Mert, ha igen, azt teljesítette. És az állampolgári esküt, olvasva az eskü szövegét, úgyszintén. Szerintem.
szaboria1
@silber13: Na ezért nem vagyok híve a kettős állampolgárságnak. Az állampolgársági eskü szövegének vége képességeimhez híven szolgálom magyar országot.
nehogymá
az hogy melyik kormány regnált amikor beléptünk az unioba érdektelen.a tárgyaláévekig tartottak böven benne voltak minden oldalról.utólag nem hisztizünk.emlékszik valaki a nato csatlakozást ki irta alá¿
szaboria1
@nahát: Vegyél már be egy Cavintont mert kihagy az agyad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.