Tiltakoznak a Békemenet szervezői az ellen, hogy több külföldi sajtóorgánum "hamis híreket és eltorzított számadatokat" közölt az október 23-i felvonulásukról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@eberti: helyes.ííííígy van.
mert más nem magyarázza ezt:
"bocsi hogy közbekotyogok, a kossuth tér ráhagyásokkal, kb 180x330 méter jobb esetben is 60 000 négyzetméter. fákkal padokkal, tereptárgyakkal.1 négyzetméteren legjobb esetben is 3 ember fér el beöltözve, de akkor has és könyök összeér. elhiszem, hogy a tömeg vége a dunába lógott, és a nyugatiig ért, de más is elhiszi ezt?"
ezt mondjuk nahát-nak írtam, és várom, hogy cáfoljon, mert kíváncsi lennék mit rontottam el. egyébként tudom, hogy orbán körül a tér is máshogy görbül, mert a sugárzó személyisége még a fényt is töri, na de ennyire?
egyébként tiltakozzanak, ha nincs jobb dolguk, de ne közpénzből, és ha a pereket elbukják, akkor zsebből fizessenek, ne állami támogatásból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@bundi: 1 dolgot de nagyon, nem csak a Kossuth téren voltak a békemenetesek , hanem a környező utcában is. De mint mindig ,a balodali tollnokok szeretnek torzítani, tényeket nem figyelembe venni.
Bármit hazudsz is ,a millás 20ezernél többen voltak!
overdose
Szegény fityesz még számolni sem tud? 70000 max de hazudni maguknak hazudnak mert mi tudjuk hogy a millán 4x annyian voltunk!
bundi
@nahát: nahát nahát én nem ezt írtam?
"elhiszem, hogy a tömeg vége a dunába lógott, és a nyugatiig ért, de más is elhiszi ezt?"
leszúrt rittberger
Bezzeg amikor a Rákay Filipp azt mondta pár éve, hogy 2 millióan vannak a Kossuth téren, akkor nem ellenkeztetek, hogy Filipkém de hülye vagy, az egész orszgában nincsenek már annyian...
bundi
@nahát: egy lépés x egy léps, ez kb 60x60 centi ez egy ember helyigénye. ez tény szerintem
a te tényeid fő forrása, meg a lukbanézőtől van:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/09/18/pataky_attilat_mar_tobbszor_elraboltak_az_ufok/
szerinted ez is tény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.