Az Origo arról számolt be, hogy elmérgesedett a viszony a Nemzetközi Valutaalap és az Orbán-kormány között, a magyar küldöttség állítólag komoly fejmosást kapott a tokiói közgyűlésen. Az utolsó csepp a pohárban az IMF-ellenes hirdetés volt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha ez igaz, akkor az Isten irgalmazzon neked Magyarország !
sokanvagyunk
Ingatlanadó van! - fideszes városvezetés vezette be! - a csekket fizetőt nem boldogítja, ha a nagykutya, vagy más páva(táncos) veti ki!
Hellcat
Na most a Matolcsi kihozott 2 megszorító csomagot az IMF re hivatkozva ugyebár, meg közben 200 millióért csináltak egy IMF ellenes kampányt és az IMF lemondta a tárgyalásokat, a forint meg ismét zuhan hála a fidesznek a devizások örömére. Na ez melyik fideszes agymosott fan szerint logikus, és korrekt ésszerű lépések sorozata? El lehetett volna zavarni az IMF et szépen is nem? Sok idióta kajáljátok csak amit az qrbán felböfög...
nahát
Akkor nem kell tagdíjat sem fizetni, bundi? Az ugye 330milliárd ft volt az emelés előtt? Akkor az egyik megszorító csomag már meg is van!
A törökök jól jártak azzal, hogy nem mentek bele az imf játékába, mégis fekete bárányként tüntetik fel őket, mert a "jóságos" imf-t megvezették, és nem kértek belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.