Csökken a szakképzésben választható szakirányok száma, kötelező lesz a szakmai érettségi, a felnőttek pedig két év alatt juthatnak majd érettségihez – erről számolt be a képviselőknek Matolcsy György az oktatási, tudományos és kutatási bizottság ülésén. A nemzetgazdasági miniszter szerint az elvándorlás miatt is felesleges aggódni, az ugyanis rejtett nemzeti kincs.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A nemzetgazdasági miniszter szerint az elvándorlás miatt is felesleges aggódni, az ugyanis rejtett nemzeti kincs.
Matolcsy is maradhatott volna egy rejtett "nemzeti kincs "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wadnarancs
@ria677: Erre van egy jobb szó is:) Hazaárulás
nyanya001
Hülyeségben már saját magát is alulmúlta a Matolcsy !
a Pepita
Valahogy rá kéne vezetni a középkorúakat is az elvándorlásra, az öregekkel meg csak elbánnak...Szép szellős ország lesz ez a mi hazánk...
alfás
hogy a valagadból dózerolnák ki azt a nemzeti kincset...
overdose
Matolcsy az lenne a legjobb hogy az idióta bandáddal ti takarodjatok ,loptatok eleget bűzlik minden körülötettek,menjetek Kinába oda valók vagytok!
Stephen Hawking
Gondolom, matolcsi két fiának nem kellett külföldre mennie azért, mert Magyarországon nem találtak a képzettségüknek megfelelő munkát, vagy azért, mert minimálbérrel, vagy 47 ezer forinttal akarták kiszúrni a szemüket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.