Nemény András MSZP-s képviselő arra keresi választ, hogy ha Orbán Viktor visszavárja a fiatalokat miért küldi el most őket. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint hagyománya van annak, hogy a magyar fiatalok egy-két évet külföldön töltenek el.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Már ha kigondoltam: - A JÓ ÉDESANYIKÁDNAK A PICSÁJA!!! - Rózsika!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Dr.luigilongo60: Nos ez az ismert érv. Különben soha nem tagadta, hogy annak idején MSZMP tag volt, csak egy egyházi rendezvényen - tán a tulajdon lánya esküvőjén - fogták meg az ott hallottak és szakított azzal az eszmevilággal amiben addig hitt.
Nincs ebben semmi meglepő, megtörtént másokkal is, hogy az addigi materialista világnézetét megtagadták és valamelyik vallás hívévé váltak.

Sőt olyanok is ismertek, amikor valaki egyik vallásról áttér a másikra, ezt különben latinul "reverzálás"-nak hívják.

De nem értem, hogyan kerül ez ebbe a topicba?

Az eredeti téma az, hogy a fiatalok néhány év külföldi gyakorlat után vélhetőleg visszatérnek és itthon kamatoztatják majd a külföldön megszerzett többlettudást.
Dr.luigilongo60
@lbs: Az ilyeneket inkább én úgy nevezném, hogy gerinctelen érdekember, aki bármikor képes megtagadni saját elveit a könnyebb érvényesülés érdekében.
Felesleges kozmetikázni egy kupac szart.
Egyébként meg te kommunistázol, bolsevikozol, libsizel állandóan.
Csupán a mihez tartás végett írtam, mielótt bárkire is jelzőket akasztasz.
KöBüKi
@lbs: Te biztos nem voltál pld Hollandiában!!!Valszeg rózád sem.!Van olyan barom szerintetek aki ha ott gyökeret ver vissza akar jönni.!???HE???Nem vagytok normálisak.!!!
Dr.luigilongo60
@lbs: "Pályámat – egyévi fizikai munka után - pedagógusi álláshiány miatt a Művelődési és Közoktatási Minisztériumban kezdtem előadói, majd főelőadói beosztásban, közben óraadóként tanítottam felsőoktatási intézményekben. 1981-ben sikerült gimnáziumi tanári állást kapnom, ahol igazgatóhelyettes lettem. Az iskolavezetés felé fordult az érdeklődésem. Az igazgatói beosztás elnyeréséhez ekkor szükséges volt párttagságot vállalni, ezt a kényszerű kompromisszumot megkötöttem, párttisztséget nem viseltem, 1988-ban kiléptem."

Mert annak idején csak úgy osztogatták a minisztériumi állásokat ugye.
Még szép hogy bevallotta MSZMP tagságát, hiszen úgy is kiderült volna.
Hányadék egy nő ez.
gibgab
@Dr.luigilongo60: Nyugi Luigi! Ebben a vitában nagyobb a homály a túloldalon, mint gondoltam. Egyfelől a zsigeri gyűlölet, másfelől az elvakult lojalitás vagy inkább szolgalelkűség át- és felülír mindent. A józan ész már nyomokban sem lelhető. :(
Borzalom.
gibgab
@Dr.luigilongo60: Csakhogy nem igaz, hogy 1971-ben álláshiány volt pedagóguséknál! Inkább az az igaz, hogy büdös volt a vidék, vagy derogált egy szakközép, vagy szakmunkásképző, egy kollégium vagy általános iskola. Ez az állítása is hazugság.
(Párhuzamosan kommenteltünk, ezért kicsit lemaradtam.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.