Legalább fél év türelmi időt kér Bajnai Gordon ahhoz, hogy megalapozzák a 2014-es választásoknak nekifutó szövetséget. Éppen ezért kevés konkrétumot árul el a terveikről, mert azokat előbb egyeztetni akarja a mostani és a jövendőbeli partnereivel. Viszont abban biztos, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesszel nincs kiegyezés, és nemcsak kormányt, hanem "rezsimet" is váltani akar. A volt miniszterelnök szerint győzni viszont csak a Fideszből kiábrándult jobboldali szavazókkal lehet, akik még arra is felhatalmazhatják az új kormányt, hogy kemény kézzel lebontsa Orbán építményét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
engem momentán az foglalkoztat,hogy 2014 ben a választásokat ugy nyerné a fidesz hogy nyilvánvalo lenne a határontulrol szavazok segitették öket akkor mit tennék¿mert hogy nálam elfogyna a kerités az biztos, ha igy maradnának hatalmon.de nem is javasolnék senkinek óhaza látogatást.itt a saját hazámban én lennék az idegen huh
alfás
az lenne a csoda,ha nem hazudnátok a kampányban. elötte,alatta,utánna...
Bástya Elvtárs
Az sem gond ha csak megígéri! A sok birka benyeli úgyis!!!
KöBüKi
@Január: Az első magyar kormány ami a 90-ben alakult,/Antall - kormány/ az is kisebbségi kormány volt,és abba is gebedt bele,főképp a füttyögők jóvoltából.Semmi nem tudott úgy megvalósulni,ahogy kellett volna.!!!
Január
@KöBüKi: Ezért is kellene egy tisztességes összefogás az ország és polgárai érdekében és között, hogy végre ne csak azt nézzük, hogy Európa országai hogy húznak el mellettük minden tekintetben, mert már szinte mindenki megelőz minket.
scandináv
@Január: Összefogás itt nem igazán lesz...sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.