1956-ban a magyar nemzet megmaradása volt a tét, az emberhez méltó élet biztosítása volt a cél, és a nemzet önbecsülése forgott kockán, ezért nem számított a túlerő - mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója vasárnap Budapesten, a XVIII. kerületi 1956-os emlékmű avatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Akkor miért tolod a füttyögők szekerét???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Négyszemű? ki kivel harcol ? szerintem a fityesz saját magával mert ég a pokol úrak!
abacs62
A "kapcsolataid" révén miért nem zavartatod el orbánt? Ja, nem lenne kinek nyalni a stb.
Mobil123
"a magyarok szabadság nélkül nem tudnak élni"- és te "nagy tudású" szőke bandzsaság ezt a vezérednek is elmondtad ?? Ja, nem hit neked, és azért írtak alaptörvényt, meg annak a kiegészítő törvényeit, amit nem győznek átírogatni.
engem
mari néni, szabadság nélkül tudunk élni, de zsíroskenyér nélkül megdöglünk...
Feraj49
Ezért kötitek gúzsba a magyar emberek kezét az állandó megszorító intézkedésekkel, Leszabályozzátok előírásaitokkal a szabad akaratunkat -sok dologban teljesen feleslegesen- az állandó fenyegetésekkel! /pl.saját kertben fakivágás tiltása,kéményseprők ügye,házak hőtérképezése stb ,stb./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.