Magyarország úgy vezette be az egykulcsos adórendszert, hogy az alacsony jövedelműek terhei jelentősen nőttek az adójóváírás eltörlése, valamint a nyugdíj-, illetve az egészségbiztosítási járulék emelése miatt, miközben három év alatt milliókat hagyott a magasabb keresetűek zsebében. A havi bruttó 243 ezer forint alatti jövedelmekből - családi adókedvezmény nélkül - kevesebb marad nettóban 2012-ben, mint két évvel ezelőtt. Pénzcentrum.hu cikkében azt mutatja be, hogy 2010 óta hogyan befolyásolta a nettó kereseteket pusztán az adórendszer változása, illetve a bruttó bérek esetleges emelése....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Akkor ők a felső tízezer? És mi vagyunk az alsó 10 millió?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Akkor ők a felső tízezer? És mi vagyunk az alsó 10 millió?
Proli
@Levendula: Így van!
Amíg el nem takarítja őket a nép az útból.
csa-csa
Levendula!
JÓ KÉRDÉS!!

Proli! egyetértek!
van ötleted? rendben takarítsuk! de hogyan! lehet vonulni "mongyon le!" felkiáltásokkal! és akkor mi van!!! Mindig és mindenkor vandál rombolás, gyújtogatás, fosztogatás, súlyos verekedések, sérülések, milliós károk a vége!! Ráadásul a károkat Te én Mi fizetjük meg! a világon semmit nem érünk el ezzel. Vagy fogjuk fegyvert??? NA ÉN BÉKÉT AKAROK!! Hány eltévedt golyó ölhet meg ártatlan embereket, gyerekeket??! Egy begőzölt fegyveres baromnál nincs rosszabb!!! Szép szóval, csúnya szóval, ész érvekkel sem megyünk semmire! Akkor mi legyen?
Proli
@csa-csa: Van megoldás:
Polgári engedetlenség!
Megtagadni az együttműködést ezzel a kollaboráns kormánnyal és akkor mit tehet a pánikszerű menekülésen kívül?
Félre ne érts, realista vagyok.
Mi csak a láncot választhatjuk meg a gazdát nem :(
kukac50
Orbán szerint ez az igazságos teherviselés, A minimálbéresek kevesebbet visznek haza mint egy évvel korábban a gazdagabbak jól keresők meg jóval többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.