Az életkoron alapuló, nem igazolható megkülönböztetést jelent, és így a diszkrimináció uniós tilalmába ütközik a magyar bírák kötelező nyugdíjkorhatárának 70-ről 62 évre történő leszállítása - mondta ki...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
Elmeszelné az Európai Bíróság más miatt is Mo-t. A rokkant nyugdíjasokon elkövetett cselekedetek miatt is el fogja meszelni, de sokkal durvábban és a felelősöket is egyénenként felelősségre vonva.. Ezeknek a rokkant embereknek sokkal súlyosabb kárt okoztak, mint a bírók részére tették, mert ennek a cselekedetnek folyományaként nagyon sokan haltak meg az országban, vagy hajléktalanokká váltak, vagy anyagilag teljesen ellehetetlenültek, hogy elvették tőlük a betegségük által és alapjogon megillető rokkant nyugdíjakat. Amíg a bíráknak "csak" anyagi kára keletkezett és presztizsük csorbult, addig az utóbbi emberek a létfenntartáshoz szükséges lételemektől lettek megfosztva.
rosalinda57
A hab a totán, hogy ismételten a rokkant nyugdíjasokon akarnak "megszorítani", akiknek már így is alig marad a napi élelmükre azzal, hogy ellehetetlenítik őket, hogy az orvoshoz sem jutnak majd el, mert nem lesz pénzük az utazással kapcsolatos költségek kifizetésére. Éppen az 55-65 év közötti korosztályt éri megint mindez legfőképpen !!! Be kellene látniuk, hogy ezek az emberek 2-3 műszakban / sokszor párhuzamosan 2 munkahelyük is volt ! /dolgoztak 35-45 év szolgati időt megszereztek - azaz bőven jogosulttá váltak a rokkant vagy öregségi nyugdíjra - és megint ezt a korosztályt célozzák meg az agyament elképzeléseikkel. Ezen elképzelések kitalálói annyira elrugaszkodtak a valóságtól, el sem tudják képzelni, hogy a komoly fizikai-pszichikai megterheléstől fáradt el az emberek szervezete a munkában töltött idő alatt. Ők sajnos nem tudhatják, hiszen van közöttük olyan, aki egy percet nem dolgozott. Ez az illető legalább ne mondana véleményt arról, amiről fogalma sincs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.