Teljes, feltáró jellegű, részletes beismerő vallomást tett kedden P. Erika, a kaposvári gyermekgyilkosság egyik gyanúsítottja, a megölt 11 éves fiú nevelőapjának volt élettársa. Erről Berlik Zoltán, a 47 éves nő kirendelt ügyvédje tájékoztatta az MTI-t.

A nőt a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy két hajléktalannal együtt előre kitervelten, különös kegyetlenséggel meggyilkolta a múlt hétfőn eltűnt és szombaton holtan megtalált 11 éves, felsőmocsoládi Szita Bencét, volt élettársa nevelt fiát.

Berlik Zoltán ügyvéd elmondta: a kedd délelőtt 9 órakor kezdődött kihallgatás előtt hosszan elbeszélgetett a védencével, aki ezt követően teljes körű, részletes beismerő vallomást tett. A kihallgatás fél négyig tartott.

Az ügyvéd közölte, hogy P. Erika a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett, de Berlik Zoltán arról nem kívánt nyilatkozni, hogy a nő az esetleges felbujtói szerepét ismerte be, vagy azt, hogy ő követte el a gyilkosságot. Reméljük azért a kábeleket nem vágják el az országhatárnál.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bosszants
Én semmit nem kivánok neki, de valóban!
Még levegőt sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soler
@bosszants: Vannak jogai. Ez jogallam. Itt kozbiztonsag uralkodik.
Dulcinea
Börtönbe vele de azonnal! A legkegyetlenebb haramiák közé, ahol naponta, minden lehetséges eszközzel brutálisan kínozzák!!
nyanya001
Soha ne tudjál megnyugodni !
Az örök kárhozat legyen veled !
kukac50
@soler: Látszik a bűnügyeken,minden napra jut 5- 6.
Pintér féle közbiztonság!
lbs
Ezt a nő jellegű rémet, meg segítőtársait ha naponta hússzor végeznék ki az örökkévalóság - amennyiben lehetséges lenne - az is kevés volna nekik.
A kivégzéshez, meg a legenyhébb eszköz, a propántüzelésű disznópörzsölő lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.