Holtan találták meg a Kaposváron eltűnt 11 éves Szita Bence holttestét szombaton délelőtt a Sonline.hu értesülése szerint. A portál úgy tudja, a kisfiút agyonverték. A Kaposvári Újság szerint a rendőrség a gyilkosság elkövetésével a gyermek nevelőapjának barátnőjét, aki a rendőrségi feljelentést tette, és annak egyik közeli ismerősét is gyanúsítja.

Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője a hírt az MTI-nek nem erősítette meg, mindössze annyit mondott: a rendőrség szombaton 14 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a kisfiú eltűnésével kapcsolatos fejleményekről.

A rendőrség közlése az esettel kapcsolatban >>

Agyonverték az eltűnt kisfiút

A Kaposvári Újság úgy tudja, vélhetően ásóval bántalmazták a kisfiút, és az elkövetéssel három embert gyanúsítanak. A lap szerint Bence telefonjának cellainformácói alapján határolták be a készülék helyét, így találtak rá a holttestre.

A KaposPont szerint a fiú nevelőanyja még hétfőn jelentette, hogy ellopták a kocsijukat, amit a rendőrség kedden meg is talált. A benne ülők azt állították, nem lopták az autót, úgy kapták azt. Állítólag vérnyomokat is talált a rendőrség, és ezért csütörtökön DNS mintát is vettek az édesanyától. A KaposPont szerint a rendőrség a három autóban ülő embert őrizetbe vette, de még ezt az információt sem erősítették meg.

Agyonverték az eltűnt kisfiút

A kisfiú eltűnését a nevelőanyja hétfő éjjel jelentette be a rendőrségen. Ezt követően a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve nagy erőkkel kezdték meg a kutatást a fiú után. A bejelentés szerint a fiú hétfő este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről 19 óra körül tűnt el.

A rendőrök mellett önkéntesek - családtagok, ismerősök és civil segítők - is keresték a gyermeket. Átkutatták az áruház melletti Malom-tó környékét, majd pénteken az egyik internetes közösségi oldalon előző nap megjelent felhívásra több mint százan kutatták át a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét, eredménytelenül.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koki32
Nem ismertelek, de e hír könnyet csalt a szemembe és letaglózott .Nyugodj békében kisfiú az angyalok vigyázzanak rád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
"...és ezért csütörtökön DNS mintát is vettek az édesanyától."

Kicsodától??? Milyen édesanyától? Hogy írhatják le így ezt a szót? Nem ő volt az áldozat édesanyja...
nyanya001
Megásatnám vele a sírját aztán ugyanazt tetetném vele
amit ő tett a kisfiúval !
Nyugodj békében ártatlan gyermek ! (
entero
@KöBüKi: Én soha nem a kormányt hibáztattam annak idején sem az aberráltak miatt. Ezeket soha nem lehetett elkerülni. Olyan törvényekre lenne szükség, ami elrettentő lehetne az ilyen emberekre nézve.
dr. prédikátor
Mind a hármat Kaposvár főterén karóba húzni!!!
outsider
@entero: Nos, elég elrettentő törvények születnek manapság az emberekre nézve.
R.I.P.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.