Uniós tilalomba ütközött a magyar bírák nyugdíjazása. Orbán Viktor szerint olyan jogszabályt ítéltek el, amely nem létezik. Az ellenzéki pártok a bírák visszahelyezését sürgetik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gazdag dezső
Az öreg bírák csak menjenek szépen nyugdíjba,mert ők voltak azok akik kiszolgálták a komonista kormányt!!!Legtöbbjüknek börtönbe kellene jutni inkább!!!Másnak is kellene a jó munkahely!!Többszáz ezer ember munkanélküli!!Talán a rossz bíráskodás,a rossz törvényalkalmazás miatt dúrvúlt el így az ország!!!El kellene ezeken gondolkodniuk inkább!!!Szépen csendben elvonulni a jó nyugdíjjal.Ő miattuk szaporodott el ennyire a bűnözés!!!Tették bűnözők országává az országot!!!
gazdag dezső
Rendben !!Ez a zaklató megkapta a büntetését!!De hogyan lehet az hogy más pedig két ember halálát okozva csak egy év tíz hónapot kapott???Mert x miniszter helyettes???Hát ilyen az igazságosság??Vagy a baltás gyilkos???
kacsa0707
Az öreg ÁVÓS bíráknak nincs helye a közéletbe én még nyugdíjat sem adnék nekik, hanem elküldeném őket jutalomüdülésre valamelyik volt gulágra, életfogytiglan.
Pilóta
@kacsa0707: 12:34
Ugye ez, csak kacsa?!:-)
Vezekelek
A bíró az írott jogot alkalmazza!
Tehát minden bírálat a parlamenti munkát vádolja, mert ők a jogalkotók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.