A GfK Hungária Piackutató Intézet és a Szinapszis Kft. felmérése szerint az elmúlt fél évben jelentősen romlott a lakosság magyar egészségügybe vetett bizalma. A GfK szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt is kiemelte: az egészségügyi bizalomindex csaknem tíz éve zajló felmérésében az egészségügy egyéves és ötéves jövőjével kapcsolatos várakozások eddigi mélypontjukra zuhantak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A magyaroknak,-- úgy általában--, bízniuk kell az egészségügyben,
mert többen vagyunk azok, akik nem járhatnak ingyen magánklinikára,
mint a kormánytagok...
kukac50
Ilyen leépítések után mire számíthatnak a betegek? Hosszú várakozási idő bevezetése ágyszám csökkenés ellátások nem finanszírozása már tetézte az amúgy is színvonal csökkent ellátást.
Dr.luigilongo60
Pártunk és qrmányunk legújabb szabadságharcának kézzel fogható eredménye.
QQCSI
A magyaroknak,-- úgy általában--, bízniuk kell az egészségügyben,
mert többen vagyunk azok, akik nem járhatnak ingyen magánklinikára,
mint a kormánytagok...
DogAdventures
Egy orvos kérdi kollégáját:
- Hogy van az, hogy olyan jó neved van az egész városban?
- Egyszerű, minden páciensemnek azt mondom, hogy halálosan beteg. Ha meghal, jó volt a diagnózisom, ha meggyógyítom, csodadoktorként tisztelnek.
Mobil123
Miért kell ezen csodálkozni!! Hónapokat kell várni pl. kardiológiai szakrendelésre. Azok az orvosok akiknek nagy tudással rendelkeznek és még fiatalok már külföldön vannak. Nagyon kevés jó orvos maradt itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.