A mi Fénylő Csillagunk ismételten kinyilatkozott, most viszont nem az szaladt ki a száján, hogy ő igazából nem is volt forradalmár, hanem valami ennél is szebb. Történt ugyanis, hogy vezérünk interjút adott egy ír lapnak, gondolván, hogy ott nyugaton is lássanak már némi betyáros magyar demokráciát, és lényegében úgy aposztrofálta önmagát, mint az egyszerű magyarok védelmezője, akik - szerinte - éppen úgy szeretnének élni, ahogyan azt ő gondolja.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Az Ir lap miért nem a népet kérdezte meg mi a véleményük ? Minden "csip-csup dologért" a miniszterelnökhöz futnak . Kérdezze meg a kilakoltatott embereket,,a meleg ételért húsvétkor,karácsonykor hosszú sorban állókat ,a nyugdíjból kirúgottakat stb.stb.!
silber13
@adrenalink: Egy Örkény által megénekelt margóvágó megoldaná ezt a dilemmát.
marlin
Tegnap még azt hittem, hogy a Pehm Jóskát fogják szenté avatni!!
Erről a "műsorváltozásról" vajon tud az Erdő, meg a Benedek, vagy
ezt is "képviselői magánindítvány"-ként terjesztette be a Papcsák??
qxy
nem kellene már " mennybe mennije" ? ? ? Ha már szent és " szent a béke lenne kis hazánka. Igaz jó páran követhetné is .
adrenalink
@kumming: @silber13: De ha a Bibliai hagyomány szerint vált volna Aprószentté, eleve sok rossztól megkímélte volna az országot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.