A miniszterelnök egy ír lapnak adott interjúban harciasan védte, és az egyszerű magyarok védelmezőjének nevezte a kormányzását, és élesen bírálta az Európai Uniót. Úgy érzi, a magyarok az ő értékei szerint szeretnének élni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
remélem megmondta itt mennyi a munkanélküliek,közmunkások stb.bére!!az egyszerű embereké!!!és megtudta ott mennyi!!!és nagyon szégyelte magát!!!???[már ha tud ilyet]
human
Az egyszerű magyarok ezt talán be is veszik, de én nem. Kettős beszéd ez a javából. Kifele mást mond, mint itthon. Itthon a nagytőkések és a felső középosztály és a gazdagok a favoritjai, mert szerinte csak ezek támogatása húzhatja ki az országot a gödörből.
KöBüKi
@kerék: Igen,de azért "védelmében" elmondom,hogy egy igen szük réteget pedig lassan az egekig emel.!!!"hogy mi semminek nem tudunk örülni.!!!
kukac50
@human: A kétkezi munkások húzzák ki az országot a bajból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.