A magyarországi energiaárak nemzetközi összehasonlításban nem tekinthetők magasnak, a nettó keresetek azonban rendkívül alacsonyak, a munkaidő-ráfordításban mérhető összehasonlítás ezért lehangoló képet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stephen Hawking
@entero: ezt meséli a kisfiad az oviban?

- Az én apukám nagyon gazdag ember! - dicsekszik Pistike.
Van 10 lova, 5 autója és 3 repülője.
- Miért, mi az apukád? - kérdezik
- Körhintás. - válaszol Pistike.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Benzinért semmit,gyalog járok,de egy süllőért mit nem adnék!@marlin: én sajnos csak irigykedhetek egy pasasra aki a lekerített Balatonparton hat bottal is horgászhat,mert biztos hogy nem csak ismeri,de meg is bízta az Olimpiai Központosítással a luxushajók őrzőjét,a volt PM.üdülő helyén.
marlin
@bakegya: Ne tedd!!
Hagyd meg nekik a süllőket!! Pecázz ki néhány fogast!!
bakegya
Így védi a munkahelyeket -olcsóbb lesz holnaptól abenzin,de a kutaknál 20-30 forintos eltérés is lehet.Tudom mindenkinek a maga baja problémája a legnagyobb,a drága benzin a fiatalt munkábajáráshoz bizony ha más városban faluban dolgozik, keményen érinti.A busz,vonat ha még van, akkor majdnem egy árban van.A költségeket a munkáltatók jó része már nem fizeti.Jó vagy hozzám,Kedves "marlin" ,de életemben csak egy fogast sikerült akasztani, ez -idáigi!Ahoz viszont elég nehéz hozzászokni,hogy visznek mindent!-kiprivatizálták,lakatra zárják a természetes vizek partj sávját is.Itt csak a vállalkozó az ember.Nyáron fürödni is csak pénzért lehet. Nappal/1200-/éjjel nyitva a strand,de a nyugdíjas 3km gyalogol a sötétbe völgynek le hegynek föl?Külterületen van a hajlékom.A gazdag fityiszesek fészke lett a megszokott horgászhelyünk.Ebbe nem olyan könnyű belenyugodni azzal együtt,hogy úgyvélem mindenért mi dolgoztunk meg becsülettel/ igen sokat adóztunk,és adózunk a mai napig is/.
marlin
@bakegya: Csatlakozzunk Bródy Jancsihoz és várjuk ki a "percemberkék dáridójának" végét!!
www.youtube.com/watch?v=dFb4FqNgo7M&feature=related
bakegya
@marlin: Kicsit csámpás vagyok ugyan,de köszönöm hogy táncba vittél!-Bródy mindíg tudta mikor hogyan szóljon a nóta!
kamazuka
Az én autóm elektromos.
Magam építettem.nem kell hozzá bönziny vagy efféle.
A munkahelyemen tankolok,és leszophatnak a benzin árusok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.