A magyarok negyed annyit keresnek, mint az osztrákok, a jövedelmüket ráadásul felemésztik a megélhetési költségek. Egy új felmérés szerint a magyar boltosok jelentős része jelentős visszaesést vár a karácsonyi forgalomban.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mégis miből tudnának vásárolni? A minimálbérből? Vagy a 47 ezerből? A munkanélküliből, segélyből? Esetleg ne fizessenek rezsit? Vagy ne egyenek?
honeykiss
Kuszaszemék elintézték, nehogymáááááááá jól érezzük magunkat és ha nem tetszik,kaphatunk valami csomagot...
nahát
Majd karácsonykor megint jön a hír, hogy többet költöttek az emberek mint tavaly.
Na igen ebben az országban mindenki minimálbért vagy 47 ezret keres, még az is ennyit aki többet kap ennél , azt a " kis többletet" ami felette van elhazudja. Nehogy kilógjon a sorból. Persze tényleg vannak akik ennél nem kapnak többet, legalábbis statisztikailag kimutatható módon biztos nem.
alfás
én ezt elintéztem annyival,hogy csak minden másodikat tartom meg. aztán a harmadikat... azt majd egyszer csak megszünik.
varrólány
@alfás: Minden szökőévben megtarthatod! :-)) Megengedem.:DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.