Megkezdődött a kampány és az iránya is egyértelmű: a Fidesz folytatja korábbi gyakorlatát és eredményes kormányzás helyett "elmúltnyolcévezik". Ezt támasztja alá az a szerkesztőségünk birtokába került elektronikus levél, amelyben a miniszterelnökség kérésére az EMMI minden hozzá tartozó intézménytől bekéri bizonyos cégek szerződéseit a szocialista kormányzatok időszakából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Dr.luigilongo60: 2010 - ben bejött nekik...
jancsik68
Akormány,a Fidesz,a nép, egyet jegyezzen meg, a NÉP, meggyülölte őket,és el is zavarja ezt a bandát,mert teli van velük a [email protected] lopni,csalni,hazudni még a sátán sem képes.!!
sóher
Orbán keresse elő az eltünt gripen ügyet, az eltünt milliárdokat amit bebetonoztak átláthatatlanul (fideszes) mesélte miről beszél ez a csótány!
Hellcat
Na a jó öreg mocskolódós aljas fidesz lassan újra 100%-on lesz teljesítményben...
eberti
Érdekelne,hogy az elmúlt "nyócévben" hány fideszes gazdagodott meg.
Ha már annyira vizsgálódnak...
marlin
Nincs itt egyetlen fan sem, most akkor kitől kérdezzem, hogy esetleg így két és fél évvel a qrmányváltás után nem kormányozni kellene az emúút nyóócébvezés helyett??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.