„Hivatalból” nekem mindenkit buzdítanom kellene, hogy próbáljon megtakarítani. Ezzel nincs is gond, míg az ember el nem gondolkodik azon, hogy a keletkező megtakarításokkal mit is kezdjen úgy, hogy ne veszítse el az értékét, inkább növelje. De tényleg valósak ezek a lehetőségek?

Feltöltő: Wimevi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hallom az utcán a kismamákat!!
- Milyen szép kisfiú!!
- A szeme az apjáé!!
- A mosolya az anyjáé!!
- A milliós adóssága meg az Orr báné!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@Dr.luigilongo60: Az ÁFA-t nem a multik fizetik,hanem mi,a végfogyasztók. Ezért is nevezik sok helyen a kisember adójának,vagy szegények adójának.
Egyben biztos vagyok,a KKV-k tuti nem kapnak munkahelyenként 10-12 milliót,mint a multik. Én speciel állami cégnél dolgozom (14 éve),napi egy órát túlórázom ingyen,ez így volt az előző kormány idején is. Párom KKV-nál dolgozik,ha tavasszal visszamegy GYED-ről,két évre visszamenőleg megkapja azokat a béremeléseket,amiket az elmúlt két évben a többiek megkaptak. Ez azért nem rossz.
radios45
@entero: mindegy mennyi adót fizetsz be, abból nem sok marad szociális ellátásokra, értelmes fontos dolgokra, családok ellátására,
Jó ha 10%megy a jó helyre, államkasszába, a többit lenyúlja a fideSS magának, na meg jut belőle a határon túliaknak is Romániába.
entero
@marlin: Megfogtál, ugyanis nem tudom miről beszélsz.
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Úgy látszik az áfacsalásnál nem is érted miről bszélek, vagy inkább nem is akarod.
Kár is vitáznunk azt hiszem.
entero
@radios45: Lehet, de én a kötelezettségem letudtam azzal hogy adót fizetek, munkát adok, meg adományozok is. Mást nem tehetek, habár azt azért nem mondanám hogy nem segítik a családokat, főleg sajnos az olyanokat akiket nem is kellene mert vagy nem szorulnának rá, vagy pedig az a céljuk hogy ebből éljenek. Persze sokan vannak akik valóban nem tehetnek a helyzetükről, na ők tényleg nincsenek tartva sokra. Ezen én is változtatnék ha tehetném.
moiszikf
@Dr.luigilongo60: "adócsaláshoz"-t írtál,nem ÁFA-csalást,de értem mire utalsz. Az makrogazdaságilag bakfitty,ott a "tétel" ezermilliárdnál kezdődik. Ezért röhejes,amikor - bármely eddigi megszorító kormány - jött a százmilliárdos nagyságrendű csomagjával és várta tőle a csodát,ami persze mindig elmaradt. Az csak arra jó,hogy mi szívjunk,a hitelezőink meg megkapják az extraprofitot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.