Többször volt pocsék az előadása, mint élvezhető, mégis, minden élő műsorban gond nélkül tovább mehet a döntő felé. Sok ember nem érti, miért, de a pletykák szerint a kis Zámbónak hatalmas rajongótábora van! Úgy tűnik, nem válik valóra azon Facebook kommentelők álma, akik az X-Faktor kulisszáin kívül szeretnék látni Zámbó Krisztiánt. Szó, ami szó, a tehetségkutató versenyzőjének produkciói eddig jobbára csak kritikát kaptak, mégis, minden este csont nélkül megkapja a szükséges sms mennyiséget ahhoz, hogy ne legyintse meg a kiesés szele. A Bors szerint egy – a produkcióban dolgozó – munkatárs azt állítja, hogy ez egyáltalán nem meglepő. „Pontos adatokról nincs információ, de nem is érdemes róla beszélni, a lényeg: Zámbó Krisztián kétszer annyi szavazatot kap átlagosan, mint a 2–3. helyezettek. Ha minden így marad, és a már kiesett versenyzők szavazói nem fognak össze, hogy közösen mást támogassanak, akkor nem elég, hogy a döntőben is ott lesz Krisztián, könnyen meg is nyerheti...

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Átírta apja dalát: "Szavazz úgy is ha rossz vagyok":)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
Bár mostanában a youtube álló videón adja le , lehet hogy nem mindig , csak pont akkor nézem.
A rocker megint más tészta , nekem nem jön be :(@entero:
janikabácsi
Nem hogy megnyerheti, meg is nyeretik vele, pedig cseppet sem tud , de az apja rajongói megnyeretik vele. Ha volna benne egy kis kurázsi, vagy becsület azonnal kilépne az egészből. Akkor talán még maradhatna egy kis önbecsülése, de ha nem teszi meg akkor egy nulla marad.
ila51
próbáltam meghallgatni 3 számát , sajnos nem bírtam türelemmel
entero
@ila51: Nekem viszont a metal a mindenem, az ilyen popos dolgokat nem szeretem. Egy hónap és el is felejtődnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.