Többször volt pocsék az előadása, mint élvezhető, mégis, minden élő műsorban gond nélkül tovább mehet a döntő felé. Sok ember nem érti, miért, de a pletykák szerint a kis Zámbónak hatalmas rajongótábora van! Úgy tűnik, nem válik valóra azon Facebook kommentelők álma, akik az X-Faktor kulisszáin kívül szeretnék látni Zámbó Krisztiánt. Szó, ami szó, a tehetségkutató versenyzőjének produkciói eddig jobbára csak kritikát kaptak, mégis, minden este csont nélkül megkapja a szükséges sms mennyiséget ahhoz, hogy ne legyintse meg a kiesés szele. A Bors szerint egy – a produkcióban dolgozó – munkatárs azt állítja, hogy ez egyáltalán nem meglepő. „Pontos adatokról nincs információ, de nem is érdemes róla beszélni, a lényeg: Zámbó Krisztián kétszer annyi szavazatot kap átlagosan, mint a 2–3. helyezettek. Ha minden így marad, és a már kiesett versenyzők szavazói nem fognak össze, hogy közösen mást támogassanak, akkor nem elég, hogy a döntőben is ott lesz Krisztián, könnyen meg is nyerheti...

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Átírta apja dalát: "Szavazz úgy is ha rossz vagyok":)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zolee75
Akkor ez el is van döntve.Ez már a végleges felállás!
kerék
Ha lenne gerince akkor magától feladná, hogy a többi tehetségnek (?) legyen esélye győzni...
Zolee75
@kerék: Amit belefektet a kedves család azt vissza is kell nyernie.Szal nincs kiszállás :(
DR.somosi
@honeykiss: de, sajnos győzhet, benne van a pakliban, a mentorok már most hárítják a felelősséget a szavazókra, pedig ők vitték magukkal ezt a kottahuszárt
Pilóta
Ő lenne a Dísz-Faktor?!:-)
--- Kétlem!
Nyuszicsibe
@Pilóta: Vagy inkább úgy tűnik,fix-faktor.
yazo64
Átírta apja dalát: "Szavazz úgy is ha rossz vagyok":)
sza
Most mi bajotok van? Vinnyog egy kicsit a sok vén nyanya aki az apját imádta rászavaz... :-)
ila51
akármit is mondanak , nekem Oláh Gergő a favorit...
Mobil123
@sziráki ágnes: Csak az a bajunk vele, hogy vinnyog. Nincs hangja, ami van az is hamis. Így egy nagy rakás szutyok ez az egész tehetség kutató műsor. Lejáratja magát a még jobban a csatorna, és a mentorokról nem is beszélve.
sza
@Mobil123: ezért nem néztem én csak a két utóbbi adást. Tudniillik a fejemre olvasták , hogy minek szólok bele olyan témába amiről gőzöm sincs! :-)
Mobil123
@sziráki ágnes: Tudod azt szoktam mondani, hogy olyan jók hogy rádióban kell hallgatni őket. Azt ki lehet kapcsolni.:-)
sza
@Mobil123: A tévét is át lehet kapcsolni! :-) Megmondom őszintén a régi zenészeinket nem lehet utólérni. Ezek akik itt szerepelnek elbújhatnak mögöttük. Az se jó hogy minden évben vannak ezek a műsorok, mert ha akad igazán tehetséges az is eltűnik a süllyesztőben az ujjak miatt. Legnagyobb csalódás akkor ért amikor Attila nyerte a csillag születik - et a harmonikás gyerekkel szemben. :-(
Mobil123
@sziráki ágnes: Nem tudom kiről írsz, mert nem néztem. Ebbe is csak bele-bele hallgattam, és ráadásul épp Zámbó gyereknél, illetve még Stonet produkciójába hallgattam bele, de azt is megbántam. P-Box dalt énekelt, és nekem szar volt. Igaz én szerettem Vikidál hangját.
jancsik68
a boxos banda összefogott s a megérdemelt segélyekből küldözgeti a SMS-EKET.M EG ALÁZÓ,HOGY EZ A TEHETSÉGTELEN BOHOC MÁR EDDIG IS BENN MARADT,meg az RTL CLUB szégyene,hogy ez megtörtéhetett.A z apja egy részeg öngyilkos bohoc.!!
nmaria
Zámbó Krisztián sem rosszabb, mint a többi, tök mindegy ki nyeri.
sza
@Mobil123: Nem is érdemes! Nem az nyeri meg egyik tehetség kutatót sem aki tehetséges. Akiről én írtam az a csillag születik - ben volt pár éve. Szabó Ádám a neve. Az a gyerek igazi tehetség. Harmonikán játszik, nem is akárhogy! Helyette egy valamilyen Attila nyert 16 éves kölök aki elvernyákolt egy pár dalt. Erdélyi ha jól emlékszem.
DR.somosi
@sziráki ágnes: . Szabó Ádám az igen!
sza
@DR.somosi: Te is láttad? Megmondom őszintén csak miatta néztem a műsort! Nagy csalódás volt hogy nem nyerte meg!
SELIG
Neki csinálták ezt a műsort.
De egyébként ha megnyeri mire megy vele? Gyakorlatilag egyik győztes sem lett belőle akkora előadó.
Hányinger egy műsor az összes ilyen.
entero
@ila51: Ha van igazság, végre egy igazi rock arc nyer meg egy ekkora szenny műsort. Az lenne csak a pofon a médiának.
ila51
@entero: Én azt mondtam , hogy nekem Oláh Gergő most a favorit , tetszetős is hallgatható is , és még ideje is van.
ila51
Bár mostanában a youtube álló videón adja le , lehet hogy nem mindig , csak pont akkor nézem.
A rocker megint más tészta , nekem nem jön be :(@entero:
janikabácsi
Nem hogy megnyerheti, meg is nyeretik vele, pedig cseppet sem tud , de az apja rajongói megnyeretik vele. Ha volna benne egy kis kurázsi, vagy becsület azonnal kilépne az egészből. Akkor talán még maradhatna egy kis önbecsülése, de ha nem teszi meg akkor egy nulla marad.
ila51
próbáltam meghallgatni 3 számát , sajnos nem bírtam türelemmel
entero
@ila51: Nekem viszont a metal a mindenem, az ilyen popos dolgokat nem szeretem. Egy hónap és el is felejtődnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.