A politikához hasonlóan a települések közül is a bátraké, az előre menekülőké, az önmagukban hívőké a jövő - emelte ki az Országgyűlés elnöke a szigetszentmiklósi sportcsarnok átadásán tartott ünnepi beszédében szombat délután. Kövér László a Szigetszentmiklós és térsége életében mérföldkőnek számító multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok avatásán történelmi példákon keresztül világított rá: mennyire fontos a restség, a kishitűség legyőzése, s milyen csodákra képes egy közösség, ha összefog. Hangsúlyozta: az önerőből felépített sportcsarnok nemcsak a helyi és térségi önszerveződéseknek nyújt teret, hanem segít az emberek és a családok összekovácsolásában is. A politikus VIII. Henrik, az "első koronás focista", illetve a tudorok világát is megidézte, hogy láttassa: hogyan vált az erőszakos és sem csapatokat, sem szabályokat nem ismerő "ős-foci" igazi sporttá.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"VIII. Henrik, az "első koronás focista" :d
Dr.luigilongo60
Mármint az eladósodott fütyeszes önkorikra gondolt?
Tényleg bátrak voltak, úgy is maradtak...a jó nagy szarban.
Bár most segítő kezet nyújtott a hibbant pávatáncos, hogy a nagy adósságot áttette az egyik zsebből a másikba, nehogy meglincseljék a nagy okos polgikat, mikor kopogtat a hitelező.
scandináv
Orbán lesz a második koronás focista? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.