BKV-buszokon láthatók a Civil Összefogás Fórum (CÖF) Bajnai Gordont lejárató plakátjai - írta a Vasárnapi Hírek. A Haza és Haladás Egyesület alelnöke szerint a kormánypártok állnak a CÖF akciója mögött, amely - mint fogalmazott - egy nagyszabású lejárató kampány Bajnai Gordon volt miniszterelnök ellen, és amelyet közpénzből finanszíroznak.

Az Orbán-kormány melletti békemeneteket is szervező Csizmadia László, a CÖF szóvivője november 8-án közölte, hogy emlékeztető kampányt indítanak a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a hozzá csatlakozó civil szervezetek, amely a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon vezette korábbi kormányok negatív döntéseire kívánják felhívni az emberek figyelmét.

Közpénzből finanszírozzák a békemenetesek köztéri kampányát

Szigetvári Viktor, a Bajnai Gordon volt kormányfő vezette egyesület alelnöke az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, két hét sem telt el a CÖF bejelentése óta, amely szerint "néhány száz forintos adományokat várnak, hogy nagyszabású lejárató kampányt indíthassanak" Bajnai Gordon ellen, a hétvégén máris megkezdődött a köztéri kampány.

A CÖF ezek szerint nemcsak a világ leggazdagabb, hanem egyben leggyorsabb civil szervezete is: más, "halandó megrendelőnek" ugyanis lényegesen több idő kell ahhoz, hogy összegyűjtse a köztéri kampányhoz szükséges pénzt, megrendelje a felületeket, és le is gyártsa a kreatív anyagokat - vélekedett közleményében Szigetvári Viktor.

Megítélése szerint az akció mögött a kormánypártok állnak, a hirdetések költségeit pedig adóforintjaikkal - akaratuk ellenére - olyan emberek is finanszírozzák, "akik mindennapi vesztesei az Orbán-rezsimnek". A Haza és Haladás Egyesület alelnöke a kampányt politikai hátsószándékból elkövetett karaktergyilkossági kísérletnek minősítette.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Köpni való rohadék banda ! 1ft ért tokaj állami pénzből? közröhely lesz még köztársaság és bilincs a kezükön nyakukon!
sóher
@jancsik68: igaz egy fideszes seggpötty majd ha ez a szemét banda el lesz takaritva mit fog regélni!
entero
@KöBüKi: Akkor nézd meg mit írtam a "Nem lesz titok Orbán előtt" cikkre. Egyébként meg ne durvulj, nem áll jól sem neked, sem másnak.
profon
@KöBüKi: @entero: Egyszer én is szavaztam a fideszre de a kijózanodás után nem szar embernek hanem megtévesztettnek éreztem magam !
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Őszinte leszek: Egy fillért sem. És nem is fogok soha. A gyerekeknek viszont igen, és továbbra is fogok. Ha igaz a mai cikk amiről már beszéltünk, és valóban be is fog következni, akkor nagyot csalódok Orbánban.
overdose
@entero: 50 ember:és hol van a 250000 aki nem adozótt mert kiment külföldre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.