Közleményben válaszolt a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Haza és Haladás Egyesületnek, amelynek alelnöke, Szigetvári Viktor korábban azt mondta, a CÖF valójában lejárató kampányt indít Bajnai Gordon ellen. "Bajnai Gordon visszatérése után újabb szereplők bújnak elő a politikai panoptikumból" - írta közleményében a CÖF, amelyet az Orbán-kormány melletti békemeneteket is szervező Csizmadia László, a szervezet egyik alapítója is aláírta.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"Vajon milyen hitelessége van Szigetvári Viktornak, aki Gyurcsány Ferenccel együtt 2006-ban félrevezette és becsapta a választókat, s ezzel arcul csapta a demokrácia legfontosabb intézményét, a választásokat? Úgy gondoljuk, hogy Szigetvári Viktornak, mint a szocialista hazugsággyár magas rangú iparosának, hasonlóan Gyurcsány Ferenchez, több szerénységre lenne szüksége" - tették hozzá.
Ezúton üzenem, hogy a Fidesznél jobban még senki nem verte át a választókat, az MSzP-s hazugsággyárát megsokszorozva, a demokrácia intézményét totálisan lebontva,
a diktatúrát építve !
Jobb lenne ha hallgatnának !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
Akkor vonjunk felelősségre vagy kérdőre valakit vagy valakiket, amikor mi magunk is feddhetetlenek vagyunk. A Fidesz és az ő CÖF-je pedig nem az!
nyanya001
Naponta többször kell szembesülnünk ennek a kormánynak
a hazugságaival, mit gondoltok, meddig lehet hülyének nézni a választókat ?
Az adócsökkentések kormánya nap mint nap az arcunkba tol egy újabb
megszorítást, minden aljas praktikát kihasználva a legmélyebb nyomorba taszítva
az embereket !
Ezt az aljasságot a legnagyobb diktátorok is megirigyelhetnék !
taglo
Románul . szlovákul ,vagy netán ukránul ,válaszoltak ???
Dr.luigilongo60
Szerénységről beszélni fidiótáéknál enyhén szólva is nagyképűség.
scandináv
„Szerénység, Virág” – mondta Bástya elvtárs A tanú című filmben –, „ha van valami, amit szeretek magamban, az a szerénység.” :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.