Az első Orbán-kormány kancelláriaminisztere és a parlament alkotmányügyi bizottságának volt fideszes elnöke után a testület jelenlegi vezetőjét, a KDNP-s Salamon Lászlót jelöli alkotmánybírónak a Fidesz - értesült az [origo]. A posztot februártól töltheti be a politikus, de áprilisban újabb hely üresedik meg a testületben: erre információink szerint Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság jelenlegi vezetője is esélyes. A két személycserével immár teljes lesz a Fidesz által a kormányváltás óta delegált tagok többsége a testületben, pedig a 2011-ben bekerült tagok révén már most is gyakran inkább politikai, semmint alkotmányossági vita folyik az üléseiken.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megy a bebetonozás ezerrel !
Érzik a vesztüket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
ha igy haladunk fölösleges pénz pocsékolás lesz a választás.javaslom csak az szavazhasson aki befizeti a költségek ráesö részét.
nyanya001
Megy a bebetonozás ezerrel !
Érzik a vesztüket !
Mobil123
Nem is értem mi a jó francnak kell az Alkotmánybíróság. Ez már csak látszat alk.bíróság, vagyonokért.
human
Minden emberük a helyén lesz 2014 után. Alkotmánybíróság, országos főbíró, Nemzeti Bank elnöke, köztársasági elnök, milliárdos vállalati vezetők.
2014 után ugyanúgy betartanak majd az országnak mint ahogy már 10 éve teszik. Az urambátyám rendszer megállíthatatlan.
Dr.luigilongo60
@human: Vitéz Lóbányai dörzsöli a kezét a pokolban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.