Az önkormányzati törvény értelmében jelentősen emelkedik a főpolgármester és helyetteseinek illetménye január 1-jétől. Tarlós István 2010. október 3-tól bruttó 671 ezer 550 forint havi illetményt kapott, amelyhez 201 ezer 465 forint költségátalány járt neki. A törvényi szabályozás szerint 2013. január 1-jétől alapilletménye 602 ezer 940, illetménykiegészítése 301 ezer 470, vezetői illetménypótléka 391 ezer 911 forint lesz - vagyis összesen havi bruttó 1 millió 296 ezer 321 forint illeti meg. A főpolgármester az illetményének 15 százalékában meghatározott összegű költségtérítésre, vagyis havi 194 ezer 448 forintra is jogosult.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Milyen szép is mikor a politikusoknak saját maguknak adnak fizetésemelést.

Dögöljön meg az összes, remélem az új kormány börtönbe záratja mindet, és elveszi a pénzüket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Tarlós elvtárs pont rá van szorulva az emelésre. Komolyan mondom, megáll az eszem.
X-ray
@Rézangyal: Az enyém már akkor megállt, amikor elmentem szavazni 20 évvel ezelőtt. Azóta csak kétszer voltam. De többé soha nem is megyek el.
Rézangyal
@X-ray: Kár. Pedig Rád is szükség lenne, hogy eltakarítsuk a hazaáruló bandát!
Stephen Hawking
@Rézangyal: Mert szerinted az előzőek jobbak voltak???
Rézangyal
@Stephen Hawking: Nem, bár az Mszp is csak kispályás volt ezekhez képest. Az a véleményem, hogy teljes átvilágítást kellene tartani a teljes politikai körben és mindenkit eltávolítani a hatalomból, aki a Kádár rendszerben viselt bármilyen tisztséget, illetve aki 1989 óta a politika közelébe került. Élen pl. a Zsiga Marcell és társai féle takonygombócokkal, aki nem is éltek még a Kádár rendszerben, de képviselő a nulla tapasztalatával, ez vicc!
Második körben teljesen új gárdát kellene toborozni, nem urambátyám alapon, hanem hozzáértés szerint. Aki politikai pozícióra vállalkozik, át kellene esnie alkalmassági vizsgálaton. Újabb zsebet tömködő, korrupt bandára nincs szükség! Mentelmi jog megszűnne, aki bármilyen törvénybe ütköző dolgot elkövet politikusi minőségében, teljes vagyonával és családja vagyonával felelne! Azonnali hatállyal vissza kellene állítani a halálbüntetés, valódi jogokat adnék a rendőröknek és persze rendes fizetést. Sorolhatnám még, de szerintem érted, hova akarok kilukadni.
Nyuszicsibe
Na tessék...Jó munkáért szép muzsikát.Elmehetnek oda,ahova gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.