Nőket, gyerekeket és idős embereket vertek meg a rendőrök a TASZ szerint. Embereket hajkurásztak a környéken. A hivatalos hírek másról szóltak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
janikabácsi
Már a cikk címe sem normális. Nem tudom miért kell a kábszeres állatokat így védeni? Igaz jó hangzatos cím , de kívánom hogy aki ilyen címet ad ,ír és még a szegény bűnözőt sajnáltatja, annak a családtagját érje támadás egy kábszeres által. Az pedig hogy sérüléssel , állítólagosan látható sérülésekkel jött ki ,hát megkérdőjelezem azok keletkezési módját ! Saját maguknak okoznak sérülést hogy azután a rendőröket meg vádolják. Hát a Qrva annyát , csak így primitíven annak aki ezt így beállítja.
taglo
A tetves ,,firkász ,, így keveri a szart !!! A 4-éves süket kislány ,mitsem tudva sétált ???
sólyomszem
Mit akartok egy indexes megosztástól?? :)
sólyomszem
Egyáltalán minek mennek oda tüntetni? Tényleg basszus, ha ez Amerikában történne, már nem lenne fejük, a sörétes beköszönne az agyuk helyére.
human
Ha monoklit kapott, akkor annak oka kellett, hogy legyen. Mondjuk esetleg le kellett fogni és közben sérült meg. Ezek előfordulhatnak. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy itt mimózalelkű kábszeres bűnözőkről van szó.
A spontán békemenet a rendőrség előtt meg állandó jelenség egy bizonyos népcsoportnál. Volt már ilyen máskor is. A rendőrségnek tudni kell ezt kezelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.