– Történelmi demográfiai események időszakát éljük, nem telik el olyan év, hogy ne történne olyan, ami korábban még soha – közölte Kamarás Ferenc demográfus, az MTA és a KSH népesedési konferenciáján - idézi a keddi Népszabadság.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Meg kellene nézni, mely társadalmi rétegeknél csökkent a szülések száma , hol van "túlvállalás" és miért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@turul72: Látod ez olyan hülye, hogy azt sem tudja egy gyermek kihordása 9 hónapig tart :-))
adrenalink
@entero: 22:07-re Abba azért minimum 5 nőnek is lesz beleszólása...:)
Hétfőn minden rendben volt Pécsen?
entero
@adrenalink: Mondjuk ez igaz...:-)) Pécsre csak tettünk egy kirándulást, mivel hat hónapja volt egy röntgen és nem akarta ismét röntgenezni, majd csak áprilisban, és akkor beszéljük meg a fémek kivételének időpontját. Viszont nagyon szép volt az idő, az autópálya 4 alagútját nagyon szeretik a gyerkőcök, elmentünk kicsit tesómékhoz is (sógornőm a napokban vette át a professzori címet, Hoffmann Rózsa adta át neki, cikiztem is őket rendesen mert nagy liberálisok...:-))) Apám egyik testvére is ott lakik, oda is elmentünk, majd az Árkádot vettük célba, ott vonatoztak a fiúk, ettünk, majd betértünk a játék boltba. Két 4 éves lurkó egy igazi kincses bányában, a többit gondolom nem kell részleteznem.
kukac50
@entero: Azok a támogatott kisebbség.
entero
@kukac50: Vannak bőven. Ha rajtam múlna 2-3 gyerek után nem kapna senki támogatást. Az neveljen gyereket aki szereti és képes is rá. Ne a pénzért szüljön senki.
kiskutyauto
Egy vesztébe rohanó, mindent szétromboló, ámokfutó vezetéssel bíró, elfasizálódó országba ki az a hülye aki gyereket nemz??? Kilátástalanságra? Nyomorra és agymosó diktatúrára kárhoztatni a gyermekemet? Azt már nem! Inkább elmenekül és külföldön egy normális egészséges korrekt helyen alapít családot minden épelméjű ember, vagy inkább lemond róla egyelőre, amíg ez a gusztustalan fasiszta ámokfutó bűnöző csűrhe, akik a hatalmat bitorolják éppen, el nem takarodik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.