Rendőri segítséggel lakoltattak ki egy idős, beteg asszonyt Újpesten. A végrehajtást a lakás tulajdonosa, az önkormányzat vagyonkezelő cége kérte. Az akciót jogvédők és országgyűlési képviselők is sikertelenül próbálták megakadályozni. A kilakoltatási moratórium december elsejétől lép életbe. Az újpesti panelház egykori gondnoka belülről barikádozta el a bejárati ajtót. A lakást hat éve nem használhatná, akkor szűnt meg a munkaviszonya. Az idős asszonynak két éve agyvérzése volt, kerekes székben él. "Szeretnénk végre, hogyha pont kerülne a dolog végére és ha olyan tulajdonosa, bérlője lenne az ingatlannak, aki elfogadja azt, hogy a társasházban vannak normák, amiket követni kell" - fogalmazott Balog Tünde közös képviselő.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Már egyszer nem oly régen írtam:Egy társadalom kultúráltságának az egyik fokmérője, hogyan bánik az elesettekkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Nembaj tarlós fizetését növelni kell másfélszeresére, de a rászorulónak egy fillért se !!!
Dr. Felipe
Vajon ennek a szerencsétlen asszonynak az adósságát miért nem vállalja át a baltazár, miért csak a lézer janikáét? Lehet gondolkodni.
Carpediem
@bosszants: Tegnap 21:50-re. Gúny és cinizmus nélkül: valószínűleg nem deviáns volt a néni, hanem nyomorgott, amit "nem vettek észre 6 évig". Egy gondolat még - nem török pálcát senki felett, mert nem tudhatom, hogy miért került ilyen helyzetbe, amilyenbe honatyáink "gondos kormányzása miatt" bármelyikünk, bármelyikor kerülhet!!! :-((((
@sziráki ágnes: tegnap 21:52-re. Csatlakoznék, ha lenne miből! Egyenlőre a templom egere egy arab olajmilliárdos hozzám képest!!!
Az eljáró hölgynek "emberségéért" cserébe - „Szeretnénk végre, hogyha pont kerülne a dolog végére és ha olyan tulajdonosa, bérlője lenne az ingatlannak, aki elfogadja azt, hogy a társasházban vannak normák, amiket követni kell” – fogalmazott Balog Tünde közös képviselő." - kívánom, hogy a Jézuska hozzon egy kényelmes, párnázott kerekes széket, amivel gurgulázzon a X.-ről a földszintre!
bosszants
@Carpediem: Egyértelműen a hivatalok, hivatalnokok felelőssége az ügy.
Én a saját vagyonukból rendezném a dolgot!
Feraj49
Olyan sok mindent fizetünk már,és főként felesleges dolgokra költi kormányunk.Hadd emlékeztesselek benneteket a focistadionra, akár a augusztusi levegőbe pufogtatott több mint 200 millióra / 30 perc /.Az egyházaknak nyújtott állami támogatásra,a milliárdos MOL részvények vásárlására,a II VH.-s kártérítésekre stb .Tehát "mindenre" van pénz ,kivéve a "szociális hálóra" nincs.
Az utcánkba fekete Mercivel jön a színes nő a postás elé a segélyért,mert már az sem tudja kivárni még a házukig ér.

Néhányan írják fizetni kell a számlákat. Igen csak nem mindenkinek van munkája,jövedelme!A szolgáltatok sem nézik meg ugyan miből telik ilyen-olyan autóra,miközben nem fizetik a közüzemi számlákat.Ráadásul " nekik" elengedik sokszor a tartozás felét,csak fizessen már be valamennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.