Egy kínai lakóház tulajdonosai nem tudtak megállapodni az autópálya építő céggel, így a ház maradt ugyan, de az építők egyszerűen körbeaszfaltozták. Nos, nem csak a kínai példákon lehet röhögni.

Az ujbuda.hu cikke szerint, október végén "nagyszabású rendezvény keretében" átadták az Írhás-árok megújult szakaszát. Volt kivezényelt gyerekkórus, szépségverseny, divatbemutató, mi szem szájnak ingere, még főpolgármester-helyettes is - írja egyik bejegyzésében az Újbuda másként nevet viselő blog.

Azt csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a tájékoztató tábla (egyszer már módosított dátuma) szerint a munkát már hónapokkal előbb be kellett volna fejezni, de ilyen apróságokon már nem csodálkozunk, örülünk, hogy végre történt valami a kerületben. A cikk szerint: "Az Irhás-árok útja közlekedésbiztonsági szempontból is megújult, csökkent a balesetveszély, biztonságossá vált a gyalogos és gépjármű közlekedés."

A lelkendezés vagy az október végi divatbemutató közben bizonyára elkerülte a cikk szerzőjének figyelmét, néhány apróság. Leginkább például az, hogy a felújítás után gyakorlatilag az út közepén hagyták a villanyoszlopokat!

A fotót és a további részleteket itt találja >>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na, csak tanultak valamit kínától.:-)))) Idióták!!
marlin
Na, ez az eset is a doktorVölner infrastruktúrálisálomtitkár(sic) szakértelmének ékes bizonyítéka!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.