Nem a Jobbikot kell betiltani, hanem a szélsőséges eszméket kell visszaszorítani - írja az Elemzőblog, amely öt pontba szedte a Jobbikkal kapcsolatos állításokat.

Ahogy írják a Jobbik lételeme az antiszemitizmus. Ez tudható volt már azelőtt is, hogy Gyöngyösi Márton a parlamentben kezdeményezte a zsidók összeírását. Nem volt itt semmi félreértés, a szöveg egyértelmű és világos, nem az első alkalommal és nyílván nem is utoljára hallhattunk ilyet jobbikos szájából. A provokáció nélkülözhetetlen a Jobbik számára, különösen akkor, amikor a párt véget nem érő belső konfliktusait igyekeznek elfedni a nyilvánosságban.

A Jobbik könnyen nevetségessé tehető. Mosolyfakasztó már az is, ahogy napok óta menekülni próbálnak a saját politikusuk kijelentése elől. Az pedig egyenesen röhejes, ahogy Ertsey Katalin hülyét csinált Novák Elődből és az online szélsőjobboldali orgánumokból, amelyek nem merték leközölni Ertsey ironikus levelét. Ez az eset szerintünk igazolja korábbi, nagy vitát kiváltott állításunkat is, mely szerint a szélsőjobboldal ellen a nevetségessé tétel az egyik leghatékonyabb eszköz.

A további pontok az Elemzőblog oldalán olvashatóak >>>

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Silver
"2. A Jobbik felelőtlen párt. Nem csak azért, mert a politikájával soha nem látott rombolást végez Magyarország megítélésében," a cikk írója bevan tépve vagy ép mit néz?Mindenki úgy beszél a Jobbikról mintha ők tehetnének mindenről,Magyarország gazdasági helyzetéről arról hogy IMF hitelt vettünk fel hogy tudjuk törleszteni a már meglévő hitelünket.Nem a Jobbik kormányzott az elmult 22évben és itt tart az ország ,mégis őket szidják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vigyorgó
@lfc2005: Hagyjuk a holókosztott jó!!! Az én nagynéném is ott halt meg és nem volt ZSIDÓ. Akkor most én is ordibáljak,hogy neki is jár egy holokauszt nem csak a zsidóknak? Erre varrjál gombot f...ingerkém.
kerék
@lfc2005: "Senki nem akarja megvásárolni Magyarországot"

Aztarohadt...te érted amit írsz???
Az ország nagy része már EL VAN ADVA(!!!) külföldieknek.

Ha nem tudnád Budapest alatt akkorra ivóvíz készlet van, ami egész európának elég lenne 30-40 évig.
Ha az ország többi vízkészletét is belevesszük...

Ezen okból már évek óta jönnek felvásárolni a területeket.
KöBüKi
@Pálinkafőző Rézüst: Úgy legyen!!!
KöBüKi
@dubitus: Azt látom,hogy nagy okosságra nem futotta.!Mert a keveredéssel tisztában vagyok.!Csak az a probléma hogy kis hazánkban sok kisebbség él,és két kivétellel jól megvagyunk.!Kivételek: - zsidók,cigányok.!!!
Tekla
@kamazuka: A sorsának megfelelő helynek az utcát érti ? Reggeli meg a kukából? Mert még az alkotmányunk sem tartalmazza a lakhatást.
kamazuka
@Tekla: De szeretnék egyszer egy privát beszélégetést.Valahogy nem értjük egymást.Nem gondoltam hogy ki kell forgatni ezeket a gondolatokat,de mindenki saját sikerének kovácsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.