Nem vagyunk összeesküvés áldozatai, a világsajtó nem azért cikkezik szörnyülködve a Jobbikos zsidózásról, mert „nem szeretik a magyarokat”, vagy „mert a kommunisták megvezették őket”. Azért írnak így erről, mert Európában ilyen nincs. Továbbá akármennyire fáj, az ország gazdasága, közélete, morálja nem azért van romokban, mert a „zsiddóók!”. Hanem mert hagytuk, mert asszisztálunk hozzá, mert kikerüljük az adót, mert aki lop, az szerintünk „ügyeskedik”.

Feltöltő: Szabotázs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Komjaga
@KöBüKi: De igazából mit akarsz ezzel mondani? Mert egyébként ez akkor azt jelenti, ha nem üldözik el őket az otthonaikból, akkor ma nincs gázai konfliktus, mert nem kell máshová menni. Ergo, ha nem zsidóztak volna, nem lenne gond. Szóval valahol azért is halnak meg emberek Gázában, mert ki akarták irtani a zsidókat.
Szabotázs
@Komjaga: Mondjuk igen, ez egy jogos kérdés.
KöBüKi
@Komjaga: Én azt gondolom hogy a zsidók az a nép akik időről - időre tetteikkel,cselekedeteikkel kivivják a népek ellenszenvét,kihivják maguk ellen a sorsot.!!!
Szabotázs
@dolfika: Kész, ennyi? Vélhetően azért az emberi ostobaság nagyobb károkat okozhat.
dolfika
@Szabotázs: Szerintem írásom hűen tükrözi a zsidó rassz , múltját ,jelenét. Remélem jövőjük már nem nagyon lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.