Felébredt az oktatási államtitkárság, de későn. December 1-én és 15-én, két szombaton olyan napokat dolgoz le tanár és diák, amelyek a téli szünet részei. Mindenki roppant hálás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A téli szünetre eső napokat miért kell tanítani, a gyerekeknek iskolába menni?
Az államtitkárság nem nézett rá a naptárra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Dr.luigilongo60: Nem megy, fáj a térdem...:-))
sza
@entero: Nekem mondod! Ráadásul valami focistákat is a nyakunkba sóztak, délután 5 - re keveredtem haza.. :-(
entero
@sziráki ágnes: Legalább beálltál játszani? A végén mezcsere, stb...
sza
@entero: Nem , hulla fáradt voltam! Annyit kellet menni , mert felszolgáltunk is nekik , nemcsak főztünk. Ja előtte lezavartuk 600 gyerek ebédeltetését is... :-(
entero
@sziráki ágnes: Akkor tényleg elfáradhattál. Mi tegnap este hétkor értünk haza, 16 fok volt a tornateremben, fűtés nuku, szóval nem volt éppen ping ponghoz ideálisak a körülmények. Azért nyertünk, de kissé köhécselek meg fájdogál a mandulám, úgyhogy a mézes citromot most bőszen használom.
sza
@entero: A mézet na citrommal egyed! Csak magában nyeld le egy kiskanállal , majd egy óra múlva ismét. Egy nap és rendbe jössz... , ha nem menj el dokihoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.