Megszokhattuk már, hogy baloldali politikusok szívesen gyanúsítják meg olyannal a jobboldali pártokat, vagy éppen kormányokat, amit eredetei terveik szerint maguk szeretnének elkövetni, csak előzetesen felmentést adnak maguknak – mondta a Vasárnapi újságban Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes. A politikus ezt annak kapcsán nyilatkozta a Kossuth Rádió műsorában, hogy Bajnai Gordon egy közelmúltbeli interjúban azt mondta, a karaktergyilkosság a Fidesz leghatékonyabb fegyvere, és tudja, hogy most ő van célkeresztben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: a fidesz jelszava: "tedd meg, és fogd rá másra!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Navracsöcs, akkor nézd meg hogy a BKV buszok hátuljára mi van ráírva. Melyik párt csinálja a karaktergyilkolászást. Ha te hülye vagy attól még nem kell az embereket is hülyének nézni.
Pilóta
Nem is értem, miért kellen Bajnainak egy karaktergyilkos?!:-)
profon
@Pilóta: Ez a folytonos jobb közép szerep a részedről kezd elég kínos lenni !!
Hellcat
"Megszokhattuk már, hogy baloldali politikusok szívesen gyanúsítják meg olyannal a jobboldali pártokat, vagy éppen kormányokat, amit eredetei terveik szerint maguk szeretnének elkövetni"...micsoda??? Hát itt rohadjak meg ha ez nem fordítva szokott lenni...
profon
@Hellcat: Aki nem érti az nem akarja ÉRTENI !
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: a fidesz jelszava: "tedd meg, és fogd rá másra!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.