A Jobbik ízléstelennek és a keresztény hagyományokat sértő provokációnak tartja, hogy a zsidócsillagos tüntetésre éppen advent első vasárnapján kerít sort a Fidesz, az MSZP, Bajnai Gordon, a Mazsihisz és a cionista bizniszszekta Hit Gyülekezetének nagykoalíciója, mely csak Izrael érdekében tud összefogni, a magyarság sorskérdéseiben nem. A Jobbik az idei adventben is folytatja keresztállítási misszióját, melyet egyfajta demonstrációnak is szán népünk fogyasztói társadalommá való züllesztése ellen. Az ünnepi forgatagban, amikor hazánk jobbik része a Megfeszített születését várja, Rogán Antal és balliberális szövetségesei gyűlölettel fordulnak a keresztény és magyar érdekek képviselői felé. Advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítik meg, a magunkfajtákra "Feszítsd meg! "-et kiáltva.

Forrás: m.galamus.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Vona - történelemtanár végzettségü.
Mint ilyen, illenék tudnia: Jézus zsidónak született, zsidóként nevelkedett és zsidóként halt meg.
A téli napforduló igen sok kulturában ünnepnek számít: vége a sötétség felé vezető időszaknak. (Parasztosan: "Minden nap egy tyúklépéssel hosszabb!")
Az "igen sok kulturában" közé kell sorolni a zsidó vallási hagyományok tiszteletét is, ők is várják a Fényt!
Tehát: igencsak nem bűn - sőt, ha akarom, erénykényt is magyarázhatom! - annak a vallásnak tagjai mellett kiállni, amelyikből a kereszténység eredeztethető!
Vona tehát téved, vagy amimég rosszabb: készakarva vezeti félre tanulatlan híveit!
Csizmás Kond
@dubitus: A történelem egy olyan dolog ami mindenkinek más időponttól kezdődik.
Azt,hogy ki minek született nem illik leegyszerűsíteni. A zsidó nemzsidótól született és csupán azért lett zsidó, hogy tudja megkülönböztetni magát.
A vallással szintén az a helyzet...
Rézangyal
@dubitus: Te mondád...történelem tanár és nem teológus. Attól eltekintve, hogy nincs bizonyíték Jézus életére, sem pedig a zsidók nagy mesekönyvében a Bibliában leírtakra.
turul72
@Rézangyal: csak egy pici pontosítás: a Biblia nem a zsidók "mesekönyve". Abból csupán Mózes öt könyvét ismerik el, ez a Tóra. A többi olvasását is bűnnek tartják. Az igazi mesekönyv, és a legtöbb probléma forrása a Talmud.
A történeti hitelesség amúgy valóban kétséges. Inkább a hitnek szól, mint a racionalitásnak.
leszúrt rittberger
A Jobbik meg az egész országot sérti. Minden idők legnagyobb környezetszennyezése a Kárpát-medencében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.