Korábban több vezető beosztású rendőr, ügyész, sőt némely bírósági illetékes is elismerte, hogy az igazságszolgáltatás súlyosan tévedett az első móri perben, amikor – abban az ügyben ártatlanul – ténylegesen életfogytig tartó fegyházra ítélték Kaiser Edét. Nos, a szegedi bíróság mostani döntése értelmében meggondolták magukat: Kaisernek nem jár kártérítés, és az első abszurddá vált ítéletért senki sem felelős. Az történt, magyarázták a szervek korábban, hogy a máskor egymás hibáit az eljárás közben folyamatosan korrigáló szervezetek most „mind egy irányba tévedtek”. Nem is kicsit. Ez volt eddig a móri ügy leghivatalosabb és talán a legőszintébbnek tűnő konklúziója. Eddig. A legújabb magyarázat már az, hogy a hatóságok nem hibáztak, nem követtek el törvénysértéseket, annak ellenére sem, hogy jogerős bírósági ítéletek állítják: Kaiser Edének valójában semmi köze nem volt a nyolc halálos áldozatot követelő móri ügyhöz, sőt azt is, hogy a mészárlást a letartóztatása után négy...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Ilyen nincs...ha elismerték, hogy az ő hibájukból ártatlanul elítéltek valakit, ott kártérítést kell fizetni...vagy már ebbe is belenyúlt a kormány?

Mindenesetre ilyen a nyugati országokban nincs...látni, hogy egyre jobban a keleti terrorista vademberekhez tatozunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
Nem baj, az a lényeg hogy a Kolompár meg a Gáspár fel lett mentve!!:DDD
Szégyen az igazságszolgáltatás...
jameska
Vigyázz Ede! Ahogy hazudtak akkor... Ahogy hazudnak most... a végén újra rád bizonyítják...
kiskutyauto
A fideszmaffia i-GAZSÁGOT szolgáltatott megint.. hajrá Orbánfaszisztán hajrá Abszurdisztán hajrá Kaya Ibrahim hajrá Josip Tot !!!
honeykiss
Ebben csak az a megdöbbentő,hogy már csodálkozni sem tudunk...
gazdag dezső
Hát ez olan amihez nem lehet szavakat találni!!Nincsen a szótárban olyan amivel kellően ki lehetne mondani,milyen az igazságszolgáltatás!!! Valamikor emlékszem hogy kevés bent ülés után Kolompár,és fia akik egyébként bűnözők voltak,de mint kiderült erre nem volt konkrét bizonyíték, hát kiengedték őket,és kaptak vagy 15 miliót kártérítést!!!,Bár minden valószínűség szerint ők tették, csak kellő bizonyíték nem volt! Ha jól tudom Kajzer is egy bűnöző,és van ok hogy elkapják,de ezt ha nem ő követte el ,jár neki óriási kártérítés,és gondolom ,hogy végül meg is kapja.Nem fogja ilyen könnyen abbahagyni a követelését!!Ez Magyar igazságszolgáltatás!Hiszen a Kádár rendszerből való bírák ilyenek lehetnek!!Ha van kalapja azért,ha nincsen kalapja akkor azért ültetik le.nem szeretik,mert pártellenes,lázító,ellene van a nagyüzemnek /TSZ.-nek/.Ezek a bírák a börtönbe valók az igazi nagy bűnözők mellé!!Nem visszahelyezni őket!!!A selejt munkáért egy sor embert kellene büntetni!!!Magas fizetésért illene jó minőségű munkát végezni felelősséggel!!Hát ilyen ország ez!!! Nincsen felelősség csak többmiliós bérek az országháziaknak!!
excep
ezen én nem csodálkozom ez magyarország

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.