A zsidók mellett a cigányokat is összeíratná a Jobbik. A Komárom-Esztergom megyei közgyűlés jegyzőkönyve szerint Michl Miklós jobbikos képviselő a testület márciusi ülésen arra biztatta a közgyűlés fideszes elnökét: hasson oda a kormánynál, hogy tegye lehetővé a zsidóság és a cigányság pontos nyilvántartását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
"...nem mondok le addig, amíg a pártom bizalmát élvezem"
Nos, itt lóg ki a lónak nem csak lába, hanem más testrésze is!
.
Nem csak a Jobbikra jellemző, hogy az általuk jelölt népképviselő(???) úgy tesz, mintha csak pártjának kéne elszámolnia!
.
Felhúztam magam.
Ezek az emberkéknek még annyi sincs, amivel gondolkodhatnának, hogy pártjuk csupán JAVASOLTA, de a választók tették arra a helyre, ahonnan most szövegel!
Ha viszont a polgárok által választott képviselők, akkor a VÁLASZTÓI bizalmát kell élveznie!
Feraj49
@dubitus: amit írtál csak a választások idején és a megválasztásukig igaz.Utána már "szarnak" a választóik fejére.Hány képviselő tartotta be ígéretét a választások után ?
Közben ugyebár ott van a "párthűség" mely "kötelez",és a pártérdekeknek megfelelően nyomogatják a gombot ! /lásd parlament is / Választások után már "kit érdekelnek"a választok.Ők csak"eszközök" /a nép/ a hatalomhoz jutásban .
dubitus
@Feraj49: Amit írtam, a választások után is igaz - ha van gerinc!
gabrella
Úgysem lenne valós a szám. A cigányok ha nem fekete a bőrük, már nem is vallják magukat cigánynak.
A zsidó meg csak akkor ha az érdeke úgy kívánja.Na meg sok a keverék, de a legrosszabb,legszemetebb fajta a cigány-zsidó.
KöBüKi
@dubitus: Ne húzd fel magad.!A jobbikos képviselő pusztán arra próbálta felhivni a figyelmet,hogy a magyar parlament már nem a magyarok érdekeit képviseli,hanem a szabadkőmüves zsidó érdekeket.!!!És ezt olvasó ember tudja is.!A gazdaságba,kereskedelembe betekintünk,levonjuk a konzekvenciákat és kész a valós válasz.!!!
Igen,elég sokan vagyunk szerintem akik már nagyon vágyunk arra,hogy Magyarország végre legyen a magyaroké.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.