Ha most kezdené el az egyetemet a magyar kormányfő, akkor milliókat kellene fizetnie a képzésért. A Blikk kiszámolta, hogy mennyi lenne a minisztereknek jelenlegi végzettségük megszerzése. Orbán Viktor az ELTE-n szerzett jogászdiplomát. Egykori szakán jövőre már csak önköltséges formában kezdhetik meg a diákok tanulmányaikat. A Blikk számítása szerint így 2,5 forintba kerülne az egyetem a kormányfőnek. Ha ezt diákhitel 2. segítségével tenné meg, akkor több mint 15 évig kellene havonta 18500 forintot fizetnie – derül ki a cikkből. Hasonló összkiadásra számíthatna Hende Csaba, Martonyi János, Navracsics Tibor és Pintér Sándor is, akik szintén jogásznak tanultak az ELTE-n. Fazekas Sándor olcsóbban (1,8 millió forint) megúszná, hiszen ő Szegedre járt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
A kormány szerdán elfogadta a tárca előterjesztését a keretszámokról. A kiszivárgott információk alapján a töredékére csökken az ingyenes helyek száma.
Rézangyal
A fideSS csőcselék szereti a visszamenőleges intézkedéseket. Úgy méltányos, hogy valamennyien fizessék ki visszamenőleg a "képzésük" költségeit. Különös tekintettel a két legértelmesebbre: Köteles Lancelotra és Dajcstompikára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.