Megy vagy marad Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes? Tegnap a diplomamunkáját vizsgáló bizottság kimondta: másolta az értekezését, így kapott diplomát. 

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
"melyben több oldal szinte szó szerint megyegyezik a docens később publikált tanulmányaival "
Ez nem úgy hangzik mintha a docens publikált volna egy már megírt dolgozatot ?
Csizmás Kond
@Horizont: Fogalmam sincs...csak töprengek...
Másik
@Csizmás Kond: A diplomamunka az egyetemek tulajdona, így a doc. szabadon felhasználhatta. Nem egyedi eset, hogy az oktató a diákokkal végezteti el a kulimunkát.
Levéltári kutatógyakorlaton mindkét gyerekem olyan témát kapott, ami egybeesett a tanáruk később megjelent könyvének témájával.
Csizmás Kond
@Másik: ...és itt van elásva a kutya, ki másolt kitől, mert amit együtt dolgoztak ki az a diploma érdekében és annak felhasználásáért történt, így mint a diplomában mint a tanulmányba kellett volna szerepeljen mindkét név.
Másik
@Csizmás Kond: ... ó igen, úgy kellett volna.
Mivel eddig a kutya se foglalkozott a diplomamunkák eredetiségével, ment a csalás rendesen. Nagyon jól meg lehetett élni diplomamunka készítésből. Jóbarátom 5 éve szerezte a magáét, természetben fizetett :P Sztem maga se tudja miről szól.
Műszaki diplomám van, anno az államvizsgán nyitották ki, és annyi volt az észrevétel, hogy szépek a rajzok. Ha bárki elolvasta volna azonnal rákérdezett volna egy igen fontos részre, miért úgy oldottam meg, de nem tették. Innen tudom, hogy rajtam kívül a kutya se látta. Na így védtük meg negyed százada a diplomákat.
Tényleg érdemes lenne felülvizsgálni az összes honatyáét/honanyáét. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.