Megy vagy marad Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes? Tegnap a diplomamunkáját vizsgáló bizottság kimondta: másolta az értekezését, így kapott diplomát. 

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
overdose
Meg kellene vizsgálni az egész parlamenti tagoknak és kiderülne a sok hazugság!
KöBüKi
@Horizont: Nem tud semilyenzsóti csak lövöldözni,meg köcsögölni.!!!
Ahová tisztesség kell az nem megy.!
profon
Rosszak vagytok ! Lehet ,hogy már évekkel ezelőtt meggyónta csak az a csúnya gyónási titok.. :)
rokker33
Legalább Palibácsinak volt egy mikroszkóppal látható gerinchez hasonló valami és gondolom az is közrejátszott hogy Orbán tanácsára vagy felszólítására lemondott!Ennek a majomnak szerintem még annyi sincs így nem fog lemondani de muszáj lesz neki mert az ellenzék meg a nép azt fogja tőle követelni és ha elég nagy nyomást gyakorolnak rá tuti megtörik és lemond !!!
Pilóta
@overdose: 9:58
"az egész parlamenti tagoknak"
--- És a felekkel mi lesz?!:-)
coni
Érdekesnek tartom, hogy azon senki nem rökönyödik meg, hogy az ELTE dékánja szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy az az oktatójuk aki (valószínűleg évtizedek óta) csalással juttat diákokat diplomához az továbbra is folytatja az egyetemen az oktatást (és valószínűleg a diploma kiárusítást is).
Amilyen helyzetben van jelenleg az igazságszolgáltatás és jogbiztonság ebben az országban, még az is meglepő, hogy az ELTE elismerte, hogy Semjén plagizált.(bár ma már a pártja azt nyilatkozta, hogy az ő munkája a korábbi ezért nem lehet plágium, arra gondoltak, hogy az oktatója lopta tőle!)
keresztapa
Értelmes értelmezést akkor és ott, abban az időben csak az tehet, akinek arra kötelezettsége van, hogy azt megtegye, ha ezt a kötelezettséget nem teljesítette akkor
ő kötelezettséget szeget amiért felelősséggel tartozik. Az ELTE felelőssége áll fent!
keresztapa
Különben a diplomát nem tudással, lehetett kapni csak, de pénzért annyi diplomát ahányszor azt megtudta fizetni, verseny vársárlása volt a diplomáknak, hogy ezt
miért nem közlik azok akiknek lehetőségük volt, diploma adásának, ezek ki voltak jelölve
felelősséggel.
marlin
@keresztapa: Ugye "ezt" a tükörrel szembe nem mondanád el?? :))
keresztapa
@Horizont: Tudod te azt hogy mennyibe került az első, dolgozata? Mert a második az már csak másolat. ELTE dékánja már az egyezőségre sem figyel. (kopi 1) Szociológia az megfoghatatlan emlékmű korca, az egész úgy követhetetlen,amint a meg nem történt, bizonyítva van, a bizonyíthatatlan meg nem történttel! S = S
keresztapa
@marlin: A tükörkép a tükörben megjelenő fordítottja, ami nekem bal a tükörképen jobb.
Ezért nem szabad a tükröt, provokációra alkalmazni, nevesíteni.
marlin
@keresztapa: Amikor azt a dumát mondtad, láttad magad a tükörben?? És nem köptél??
keresztapa
@marlin: A bizonyos, és a biztos, közt csak van valami halvány eltérés, az egyiknél
visszavonás, a másiknál figyelem felkeltés, hogy kívánni valót hagy maga után a tevékenység, ami megítélés alá kerül, vagy elbírálással megszűnik. A megszűnés nem történt meg, a biztos nem merítette ki, a visszavonás így nem történt meg. A bizonyosnál vannak másolatok,egyezőségek, amik nem merítik ki a visszavonás, megfosztás feltételeit. @marlin: Én azt írtam hogy megfelel, az akkori követelmény rendszernek
és nem állítottam plagizált gyanúsnak, ezt állítom most is, mind addig amíg visszavonásra nem kerül, ha pedig visszavonás megtörténik akkor tévedésem egyértelművé válik, hogy én is nagyot tévedtem, avagy figyelmemet elkerülte olyan fontos rész, ami miatt szégyenkeznem kellene! De azt restelleném is, mert akkor biztosan nagyon felületes lennék.
musicnummer1
Dög unalmas az ügy...vesszen a férgese és kész !!!
zilikutya
Csak nem fog dolgozni (ha lemond), mikor a semmittevés is fizet szépen!
Csizmás Kond
"melyben több oldal szinte szó szerint megyegyezik a docens később publikált tanulmányaival "
Ez nem úgy hangzik mintha a docens publikált volna egy már megírt dolgozatot ?
Csizmás Kond
@Horizont: Fogalmam sincs...csak töprengek...
Másik
@Csizmás Kond: A diplomamunka az egyetemek tulajdona, így a doc. szabadon felhasználhatta. Nem egyedi eset, hogy az oktató a diákokkal végezteti el a kulimunkát.
Levéltári kutatógyakorlaton mindkét gyerekem olyan témát kapott, ami egybeesett a tanáruk később megjelent könyvének témájával.
Csizmás Kond
@Másik: ...és itt van elásva a kutya, ki másolt kitől, mert amit együtt dolgoztak ki az a diploma érdekében és annak felhasználásáért történt, így mint a diplomában mint a tanulmányba kellett volna szerepeljen mindkét név.
Másik
@Csizmás Kond: ... ó igen, úgy kellett volna.
Mivel eddig a kutya se foglalkozott a diplomamunkák eredetiségével, ment a csalás rendesen. Nagyon jól meg lehetett élni diplomamunka készítésből. Jóbarátom 5 éve szerezte a magáét, természetben fizetett :P Sztem maga se tudja miről szól.
Műszaki diplomám van, anno az államvizsgán nyitották ki, és annyi volt az észrevétel, hogy szépek a rajzok. Ha bárki elolvasta volna azonnal rákérdezett volna egy igen fontos részre, miért úgy oldottam meg, de nem tették. Innen tudom, hogy rajtam kívül a kutya se látta. Na így védtük meg negyed százada a diplomákat.
Tényleg érdemes lenne felülvizsgálni az összes honatyáét/honanyáét. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok