Jogi útra fogja terelni a Haza és Haladás Egyesület az CÖF lapjával kapcsolatos ügyet, ha a jogászok találnak benne olyat, amelyet jogellenesnek találnak - mondta Szigetvári Viktor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Szigetvári Viktor elmondta: borzasztó dolgok vannak az újságban, mert emberek halálával próbálják bizonyítani Bajnai Gordon felelősségét, annak ellenére, hogy a haláleset – amelyet súlyos, gyógyíthatatlan betegség okozott - másfél évvel azután történt, hogy a volt miniszterelnök befejezte a munkáját a Hajdú-Bét cégcsoportnál. A Haza és Haladás Egyesület alelnöke szerint szomorú, hogy tisztázatlan forrásokból 80-150 millióért hazugságokat terjesztenek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Egy nő,kiugrott a ,,behajtók,, elöl az emeletről !Több ember ,felgyujtotta ,vagy felrobbantotta a házát,!! Párat elűtött a vonat ,mert kilátástalanná vált az élete !STB-STB- Akkor kik itt a gyilkosok??(hölgyeim és ura
KöBüKi
A fütyügőknél a célért mindent,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.