Ki lesz a gyáva nyúl? - teszi fel a kérdést Török Gábor politológus azt elemezve, hogy a következő másfél évben összecsap-e az ellenzék két vezető alakja, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon, vagy egy ponton egyikük kitér majd a másik elől? Az elemző szerint a szocialista pártelnöknek akár több forgatókönyve is lehet a jövőre nézve, Bajnainak viszont aligha.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Ekkora ökörséget!!Nem kell kitérni senkinek.!Mindegyiknek lesz a választáson - ha előbb nem - eredménye,és aki több szavazatot kap,az lesz a miniszterelnök.!Ott kell majd koaliciót kötni.!A qrbánbandának a jobbikkal sem lesz kormányképes többsége.!!!
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Bár nem nagyon szeretem a Jobbikot, azért remélem lesz annyi vér a pucájukban, hogy ezel a rablóbandával nem fekszenek össze.
Ettől csak nőne a renoméjuk.
scandináv
@Dr.luigilongo60: Már összebútoroztak valamilyen szinten...
KöBüKi
@Dr.luigilongo60: Én a JOBBIK-ra szavaztam!Sok olyan akarat volt a zászlójukra tüzve,amikkel jelentősen előrébb lennénk.!
Mára már egyetlen ember maradt a Volner úr személyében aki számomra elfogadható.!!!
Egészen mást vártam tőlük.!Még az is bőven belefér,hogy utcára viszik a politikát.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.