A Fidesz Magyar Polgári Szövetség nemet mond a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy programban lefektetett politikára - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati sajtótájékoztatóján. Mesterházy Attila bejelentette, hogy szövetséget kíván kötni az ellenzék szervezeteivel – fogalmazott Selmeczi Gabriella. A Fidesz szóvivője hozzátette: „Bajnai, Gyurcsány, Kuncze, Veres János is vissza akarnak térni, dacára annak, hogy ők már leszerepeltek”.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@scandináv: Ott a helye mint csapos lánynak,mert annyi ésszel - mint neki van - még az is egy magas beosztás.!De nagy kárt legalább nem tud csinálni.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@scandináv: Ott a helye mint csapos lánynak,mert annyi ésszel - mint neki van - még az is egy magas beosztás.!De nagy kárt legalább nem tud csinálni.!!!
sóher
Selmeczi unalmas a szöveged kérj újjat a törpédtől!
hajduferenc52
Ez a nő egy klinikai eset , a főnőke aduja meg neki irásba hogy mit mondjon mert szerintem ő nem képes saját mondataival hozzá szólni a dolgokhoz !!
coyote3
Neked viszont kitalálhatna valami újat habony árpi. Vagy adhatna a szádba...
Hellcat
Lehet én emlékszem rosszul de a te bandád is leszerepelt 1x méghozzá olyan rondán hogy 8 évre eltakarították őket.
marlin
Azt is elmondta Selmeczi, hogy ezt mikor beszélte meg a Mesterházy-Bajnai csapattal??
Mert akkor utána lehet nézni az állítás valóságtartalmának, de ha csak azt mesélte el, amit a Fidesz központban két kiflicsücsök között megálmodott, akkor nincs remény, akkor jó Fideszesként megint hazudik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.